2777
2789
منم ..منم ... ولی اون زن یه خانوومه ..یه بار من عصبانی شدم و گفتم حق نداااره چنین کاری کنه ... بعد ...

وااای یعنی چی؟؟؟؟؟ یعنی خود اون آقا میاد به خانومش میگه اون زنا نیاز دارن😲

میشه واسه سلامتی نینیم صلوات بفرستی
وااای یعنی چی؟؟؟؟؟ یعنی خود اون آقا میاد به خانومش میگه اون زنا نیاز دارن😲

تو جزییاتش نرفتم ..ولی اون زن برادرش رو میدونستن دلش شدییید میخواد ازدواج کنه ...

مشکل مالی هم نداست چون حقوق و بیمه عمر میگیره الانم از برادر سوهرش ماهیانه بابت مهریه میگیره و هم نیازهاش رو مرتفع میکنه !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو جزییاتش نرفتم ..ولی اون زن برادرش رو میدونستن دلش شدییید میخواد ازدواج کنه ... مشکل مالی هم نداس ...

من دیگه حرفی ندارم😑واقعا یه آدم چقدر باید .... باشه

میشه واسه سلامتی نینیم صلوات بفرستی
من دیگه حرفی ندارم😑واقعا یه آدم چقدر باید .... باشه

منم همین رووو گفتم .  گفتم یعنی اینققدر ...؟؟

بعد خانومش گفت من تا میاام داغ بشم وعصبانی ..میگم شاید من جای اون بودم هم همین حس رو داشتم ...در کل به خاطر دختر کوجولوی اون مرحوم مخصوصا نگران بودن ..مبادا پای مرد تامحرم به زندگیش باز شه و ....😥

من یکی از دوستام خواهرش فوت شد 2 تا بچه داشت دوستم مجرد بود خودش به شوهر خواهرش پیشنهاد داد که باهاش ازدواج کنه

میگفت دل ندارم که خواهرزاده هام دست نامادری بیفتن چون خودم نامادری داشتم 

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  

[QUOTE=51049759]خانمها چرا جبهه گرفتین بله این یه فرهنگ غلط هست.وبیشتر وقتها برادرشوهر خودش متاهل وبچه داره یعنی شما ...[/بله عزیزم منم بیشتر هدفم صحبت در مورد این فرهنگ بود ..و اینکه دیگه قدیمی شده و خاستم نظر بقیه رو در موردش بدونم..