2777
2789

حالا چرا شماها اينقدر بهتون برخورد ؟!! سوال كرده بابا!! 

استارتر فازشون فقط و فقط از سر اجبار و بي پوليه و يه سري أفكار و رسومات پوسيده و غلط همين

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از اشناها هم شوهرش مرد رسمشون بود ک با برادر شوهرش ازدواج کنه

ی بچه 4ساله هم داشت زنه قبول نکرد چون نمیخواست زندگی برادر شوهرش نابود کنه و هم خودشو بچه ازش گرفتن اونم از مجبور شد بچه ش ول کنه با کس دیگه ای ازدواج کرد  از اون دوتا بچه داره 

دیگ هم پسر اولیشو نزاشتن ببینه الانم پسر اولیش ازش متنفره!

تیکر بارداری نیست😄
چه زن بی خیالی چطور میدونه شوهرش صیغه داره و ارومه😭😭😭😭

میگه چه کار کنم ...هسرش تا الان چند بار صیغه کرده زنای دیگه رو به نیت کمک ..واقعا کمکم میکنه ..زنای سطح پایین رو ساپورت میکنه ...الان دیگه اومده برا زن برادرش وبچه هاش قدم خیر برداره ..با زن اولش صحبت کردم ..گفت چاره ندارم ..تحمل میکنم ....ولی خداییش زن اول هلووو ...و البته خانم ومومن ...آقاهه خیییلی زن اول رو دوست داره و اکرام میکنه ..تو زندگی و اموراتش دستش رو کاملااا باز گذاشته ..

ولی من اگه بوودم تحمللل نمیکردم ....😤😣

خب اگه برادرشوهر مجرد باشه و خانم بخاطر بچه هاش قبول کنه که با اون ازدواج کنه حرفی نیست اما اگه برادر شوهر زن داشته باشه و بخواد بره هووی جاریش بشه خیلی بده اصلا وحشتناکه وحشتناااااااک😨

میشه واسه سلامتی نینیم صلوات بفرستی
میگه چه کار کنم ...هسرش تا الان چند بار صیغه کرده زنای دیگه رو به نیت کمک ..واقعا کمکم میکنه ..زنای ...

واسه کمک کردن حتما باید صیغه شون کنه؟ 😐!بدون صیغه کردن نمیتونه کمکی بهشون بکنه !؟؟ طفلک زنش😔

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
میگه چه کار کنم ...هسرش تا الان چند بار صیغه کرده زنای دیگه رو به نیت کمک ..واقعا کمکم میکنه ..زنای ...

آخه چه کمکی طرف داره تمکین جنسی میشه از اونور تمکین مالی میکنه کار شاقی که نمی کنه اگه بدون س.ک.س کمک کنه و حتی بدون محرمیت اون کارش درسته

واسه کمک کردن حتما باید صیغه شون کنه؟ 😐!بدون صیغه کردن نمیتونه کمکی بهشون بکنه !؟؟ طفلک زنش😔

چقدر عوضین این مردا حالا جدیدن سری جدید مردا اومدن که زنای بی پول رو صیغه میکنن با وعده کمک ولی یه قرون به زنه کمک نمیکنن

اون زن یرادره که علنی گفته بود نیاز دارم و سر درد میگیرم و میلم زیااده ...و  از تو تل گرام و در وهمسایه خواستگار براش میومد ..اونم روش فکر میکرد..و وقت زیاادی صرف رفع و رجوع خواستگااراش داشته و برادر شوهره واقعاااا دوستش نداره ..و اگه بخوایم با زن خودشم قیاس کنیم ..میشه گفت چندشه !!!الان بعد صیغه خانومه ششدونگ حواسش به زندگیشه گویااا !!!

آخه چه کمکی طرف داره تمکین جنسی میشه از اونور تمکین مالی میکنه کار شاقی که نمی کنه اگه بدون س.ک.س کم ...

مطمینا مرد بی نصیب نیست ..ولی با صحبتهای خانوم اولش  معلوم شد زنها خودشون هم نیاز دارن ..گویا یه مدت ماهیانه براسون واریز میکرده یکی دوتاشون رو و نمیرفته پیششون ..معترض شده بودن ..هم پول رو میخواستن ..هم حضور را!

اون زن یرادره که علنی گفته بود نیاز دارم و سر درد میگیرم و میلم زیااده ...و  از تو تل گرام و در ...

مردا پیش هر کی میخوابن که دوسش ندارن یعنی اصلن براشون زشتی و زیبایی و پیری و جوونی مهم نیست یه گونی میکشن سرش و ادامه کار

دلم اتیش گرفت برای زن اولش😢😢😢

منم ..منم ... ولی اون زن یه خانوومه ..یه بار من عصبانی شدم و گفتم حق نداااره چنین کاری کنه ...

بعد خانومش گفت من خودم رو جای اون زنها میزارم ..میبینم نیاز دارن...گفت میتونم با قهر وتلخ کردن زندگی به کام شوهرم و بجه هام نزارم ادامه بده ..ولی اونوقت با وجدانم چه کار کنم ..ولی الحق والانصاف به زن اولش خیییلی آوانس داده و کمكش میکنه . 90 درصد اموالش در اختیار خانومشه ..کارها و وطایف توخونه رو به نحو احسن انجام میده ...و ..و ....ولی من غم رو دیدم تو چشاش ...

ولی این زن معتقد به یه سری نکات دینیه ..و میگه نمیشه به بعصی آیات ایمان داشت و به بعصیهااش نه ..طبق آیه قران که برام خوند !