2777
2789
عنوان

تعبیر خواب مروارید

167 بازدید | 23 پست

خواب دیدم سنگفرش‌های حیاط رو که برمیدارم، زیرشون یه محفظه‌ای هست که تو هر کدوم یه مروارید درشت سفید هست…. فکر می‌کردم چقدر زیبا و خوش‌تراش هستند، چطور طبیعت اینقدر بی‌نقص درستشون کرده! با تعجب و خوشحالی جمعشون می‌کردم

کسی می‌تونه تعبیر کنه یا تعبیرخواب‌دان‌های سایت رو منشن کنه؟

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی فروان یا خبر خوش

خواب دیدم خواهرم بهم گفت سوزن خیاطی رفت داخل باسنت

اصلا درد نداشت

درش اوردن دیدم چند تا سوزن کاملا رفتن داخل

معذرت میخام ولی چند تا سوزن بزرگ و کوچیک کامل داخل مق،عد رفته بودن ک همشونو خارج کردم

تعبیرش چیه؟؟

😘Thanks GOD 
خواب دیدم خواهرم بهم گفت سوزن خیاطی رفت داخل باسنتاصلا درد نداشتدرش اوردن دیدم چند تا سوزن کاملا رفت ...

از حیله و مکر اطرافیان دوری کن

یا درگیر حرفای بیخود اطرافیان نباش

از زندگیت بگو؟تابتونم راهنماییت کنم

ی همکار حسود دارم ب شددددت حسود

عقده ای و حرف دربیار

پشت سرم تهمتها زده زیر اب زنی و دوساله انواع بلاها سرم اورده و ولم نمیکنه

باهاش قطع ارتباطم حتی افراد دیگ رو میفرسته ازم امار بگیره

خیلی مشکلات واسم ساخته در حدی ک از کار بیرونم کردن

داره از حسادت من اتیش میگیره

حال و احوالم تو این روزا همینه

😘Thanks GOD 
ی همکار حسود دارم ب شددددت حسودعقده ای و حرف دربیارپشت سرم تهمتها زده زیر اب زنی و دوساله انواع بلاه ...

خب پس درست حدس زدم ،سوزن نشانه مکر یا نیش و کنایه و تحمت اطرافیانه که تو بهش گرفتار شدی باید سعی کنی ازش خلاص شی،احتمالا گشایش ایجاد میشه

از زندگیت بگو؟تابتونم راهنماییت کنم

یکی از همکارا هم ازم خاستگاری کرده بیشتر از این میسوزه

باورت میشه رفت میشش زیرابمو زد بعد خودشو کرد تو پاچه یارو تا منو بسوزونه در صورتی ک خودش رل داشت

ازش اتو هم دارم ولی اصلا نمیترسه خیلی بیشرف و سلیطس

توی خابم همون همکار خاستگار هم بود ک انگار ی جا همه دور هم هستیم و اون اتفاق برای من افتاد

😘Thanks GOD 
خب پس درست حدس زدم ،سوزن نشانه مکر یا نیش و کنایه و تحمت اطرافیانه که تو بهش گرفتار شدی باید سعی کنی ...

اره سوزنی ک رفت داخل و اونایی ک از قبل رفته بودن را دراوردم بیرون

😘Thanks GOD