2777
2789

بچه ها همه چی همونجور آسونه که فک میکنیم؟؟ ما خیلی داریم سختی میکشیم چند بار حتی باهم خداحافظی هم کردیم بااش لج بازی و راضی نشده الان ۲ ماهه نشده قلبم خیلی درد میکنه 

هرچند نمونش داییم بوده که ده روز قبل خواستگاری رسمیش با پدر زنش دعوا کرده بود شدید ولی شد یا بابای خودم که خانواده مادرم راضی نبودن ولی بعد ها شدن شما تجربه ای دارید؟

بله من همسرم وقتی اومد پدرم گفت نه، همه باهاش حرف زدن همه ها مادربزرگ خاله شوهر خاله هر کی که بگی گ ...

چی شد که شد پس؟؟؟ ولی من میدونم پشیمون نمیشیم چون پدرش سر اختلاف  با یکی از فامیلای دورمون به ما میگه نه ربطی به ما نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد که شد پس؟؟؟ ولی من میدونم پشیمون نمیشیم چون پدرش سر اختلاف با یکی از فامیلای دورمون به ما میگ ...

همسرم اومد با پدرم نرم صحبت کرد چند دفعه دیگه سری اخر بهش گفت اگه دختر تونو به من بدین خوشبختش میکنم به یکی دیگه هم بدین خوشبخت میشه ولی من  مثه تاج میزارم سرم و این چرتا  همیشه بهش میگم تو وکیل میشدی وکیل خوبی بودی  

همسرم اومد با پدرم نرم صحبت کرد چند دفعه دیگه سری اخر بهش گفت اگه دختر تونو به من بدین خوشبختش میکنم ...

اوه نه بابا بدبختی اینکه بابای اون راضی نمیشه مرحله بابای من هنوز مونده

ببین اگه ناراضی هستن اصرار نکن به پدرم نگفتم ولی یه روز رفتم خونه مادربزرگم گفتم کاش منو تو بیابون م ...

اخه مشکل اخلاق و این چیزا نیست که بگم ناراضین هم خانواده من خیلی خوبن هم خانواده اون باباش قبلا با یکی از فامیلامون مشکل کاری بدی داشت سر اون میگه نه اینا همشون اینجورین کل اطرافیان میدونند اینجوری نیست باباشو یکی تحت تاثیر قرار داده