2777
2789

بچه‌ها ماجرا از این قراره که من امسال پشت کنکوری بودم و خب با توجه به اینکه ادم استرسی هستم یا شدم بگیم بهتره و یسری تروما های قبل و همچنین وضعیت خونواده کنکورو جالب ندادم از طرفی دیپلمم ناقصه یعنی چند تا تجدید دارم دوازدهم و نمیتونم با جو سنگین خونمون کنار بیام و اذیتم میکنه اماااا خب یه راهی که پیش روم بود رو تر زدم و نخوندم که بتونم دانشگاه خوب قبول بشم و برم از طرفی هم دوست ندارم بمونم تو خونه از طرف دیگه هم الان ۲۰ سالمه و اگه بگیریم یسال دیگه هم من بمونم اون زمان که برم دانشگاه میشم ۲۱ و چهار سال باید بخونم برا لیسانس که ۲۵ فارغ‌التحصیل میشم و خب قراره با یه عده بچه همکلاسی بشم و خب چیز جالبی نیست قاعدتا حالا من موندم چیکار کنم یسال دیگه‌م بمونم یا نه برم دانشگاه که ازادام بخاطر وضعیت مالی نمیتونم برم باید برم پیام نور 

پیام نورم شنیدم مدرکش معتبر نیست ، شما بگین من چیکار کنم!😭😭

و در من منی ماند که در شوق هیچ ندارد...

برین آزاد

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

برین آزاد

ازاد جیبم یاری نمیکنه اخه ، فقط پیام نور رو پیش رو دارم که میگن هم مدرکش معتبر نیست هم فارغ‌التحصیل شدن ازش سخته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر توانایی داری آزاد برو، نه به خاطر همکلاسی نشدن با یه عده بچه بلکه بخاطر اینکه چون هم دیپلمت مونده هنوز هم کنکورت راه درازی در پیش داری

و کی گفته ۲۱ سال بزرگه؟ ماهم دانشگاه بودیم و سقف سنی پذیرفته شدگان میتونست تا ۲۲ باشه ، و دوتا از دوستام ۲۱ سالشون بود، اصلا احساس جدا ماندگی و پیری نسبت به ما نداشتن و برا ماهم هیچ فرقی با بقیه نداشتن

خودم ۲۵ سالمه دلم میخواد برا بار دوم کنکور بدم و برم دانشگاه، اینجوری باید به کسانی که همسن دانش آموزام هستن همکلاسی بشم، که تازه از خدامه👌😃

دوستان کاربر ۵ ساله هستم ❤️

چه رشته هایی میتونی بیاری؟دولتی اصلا نمیتونی؟

نمیدونم فک نکنم بشه اصلا اگه هم امیدوارانه بگیم دولتی بیارم تو دیپلم به مشکل میخورم چون دیپلمم ناقصه اگه تعهد قبول کنن بدم مثلا میتونم تا بهمن دیپلمو تحویل بدم که فک نکنم دولتی این گزینه رو داشته باشه حتی ازاد یا پیام نور هم فک کنم قبول نمیکنن اینجوری نه

ازاد جیبم یاری نمیکنه اخه ، فقط پیام نور رو پیش رو دارم که میگن هم مدرکش معتبر نیست هم فارغ‌التحصیل ...

حسابداری برو

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نمیدونم فک نکنم بشه اصلا اگه هم امیدوارانه بگیم دولتی بیارم تو دیپلم به مشکل میخورم چون دیپلمم ناقصه ...

از کسی ک اطلاع داره بپرس

یا شماره دانشگاه هارو تو نت پیدا کن زنگ بزن بپرس

اینجا کسی دقیق نمیدونه

اگر توانایی داری آزاد برو، نه به خاطر همکلاسی نشدن با یه عده بچه بلکه بخاطر اینکه چون هم دیپلمت موند ...

ممنون از صحبت های قشنگ و امیدوارانه ت ، خیلی حس خوب گرفتم💗

خودم همین امروز نشستم فکر کردم گفتم اخه من برمم دانشگاه ، دولتی رو که نمیتونم پیام نورم که میگن خوب نیست باید برم ازاد که بتونم یه رشته اینده‌دار بخونم که اونم باز جنبه‌های منفی مالی و اینکه محیطش شبیه هر چی هست بغیر ذره‌ای اهمیت دادن به درس... ، امروز گفتم بمونم ولی خب گفتم تو تاپیک چرا با موندنم مخالفم ، خلاصه خیلی سردرگمم و موندم🥲

چرا فکر کنم میتونی تعهد میدی که تا دی ماه دیپلم رو میگیری و تموم میکنی

از یه مشاور پرسیدم گفت بعضی از دانشگاه‌ها این قابلیت رو دارن ولی بعضی ها نه

از یه مشاور پرسیدم گفت بعضی از دانشگاه‌ها این قابلیت رو دارن ولی بعضی ها نه

باز زمان انتخاب رشته تک تک رشته ها و دانشگاه ها رو برسی کن و بعد تحقیق کن و زنگ بزن ببین قبول میکنن یا نه و بعد خودت بهش فکر کن که شرایط این رو داری بری سرکار که آزاد رو انتخاب کنی یا نه بعد پیام نور برو تحقیق کن شاید ادم های زیادی باشن که داخل پیام نور هم موفق شدن و بستگی به خود ادم داره و بعد با شرایط بهترین تصمیم رو بگیر به فکر سن نباش هیچ وقت دیر نیست و سنی نداری در آینده به این نگاه نمیکنی که از چه سنی دانشگاه رفتی به شغل و آینده ت نگاه میکنی