2777
2789
عنوان

از قشنگی های مادر دختری

90 بازدید | 6 پست

من خواهر تدارم و تک دخترم تازه ازدواج کردم وقتی مامانم میاد خونمون با دقت میبینه چی گرفتم میپزسه بعد هرچی بخاد بخره با ذوق چشاش برق میزنه از برای من میدوعه میخره خخخ دیشب رفتیم بیرون خواستم دمپایی بخرم مامانم گفت واسه منم یه دمپایی صورتی بخر یعنیا غش و ضعف رفتم واسه کاره مامانم خخخ پتجاه وهشت سالشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همش به این فک میکنم که اونام سن ما بودن اینقدر همه چی گوگولی نبوده اونام دلشون میخاد همه چی

اره واقعا . اما میدونی اگه بابای آدم پولدار باشه خیلی خوبه مادر و دختر میترکونن

لعنتی همه چیز این دنیا به پول بستگی داره

‌‌‌

اره واقعا . اما میدونی اگه بابای آدم پولدار باشه خیلی خوبه مادر و دختر میترکوننلعنتی همه چیز این دنی ...

اون که اره ولی من میگم سلامتی باشه عشق باشه بعدش از هزارتا یکیشم برات بخرن انگار دنیارو دادن بهت