2777
2789

خانما کسی تجربه داره بگه واکسن یکسالگی  بچم یه هفته  ازواکسن ۶ ماهگی به بعدش دیر شده. این یه هفته هم که همش تعتیلات  امروز زنگ زدم بهداشت بپرسم بازه یانه گوشی بوق میخوره برمیدارن من هرچی الو میگم صداشون نمیاد 

به کسی دیگه زنگ میزنم صدا شون میاد فقط صدای اونا نمیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونید اینطوریه که وقتی میری یه جایی مثل اداره همه دارن با تلفن حرف میزنن و تلفن جواب میده ولی وقتی به اون اداره زنگ میزنی هیچکس جواب نمیده من نمیدونم پس با تلفن دارن با کی حرف میزنن چیکار میکنن؟! 

خب امروز هم تعطیله،خانوم جون 

شاید تلفنشون خرابه 

تلفن منم توی اداره خرابه زنگ میخوره جواب که میدم صدا میاد ، ولی صدای من نمیره... 

طرف فکر میکنه من تلفنو برداشتم و قطع کردم...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊