2777
2789

سلام ب همگی

من و شوهرم اختلاف داریم

اصلا باهم حرف نمیزنیم

ی پسر ۴سال و‌نیمه داریم ک خیلی ب پدرش وابستست.

شوهرم اصلا دوستم نداره و بخاطر اختلافاتمون و پیش رفتن تا طلاق و اینا از هم کیلومترها دور شدیم و فقط میره کار  و شب میاد خونه. ی دو ساعت تلویزیون نگا میکنه ومیخوابه فردامیره بازکار.

مشکل الانم اینه ک اخرهفته ها پنجشنبه جمعه ها)تعطیله.و این همیشه میخواد بره روستا پیش خانوادش ک ۲۰۰کیلومت ازمافاصله دارن.و همیشه هم میره‌. منم وقتایی خوب بودیم میرفتم ولی الانا اصلا خوب نیستیم

الاناهیچ ارتباطی نداشتیم تا اینکه الان از سرکارپیام‌داده بچه رو اماده کن ببرم ک درگیرنشیم.

خانوما اون فقط بخاطر این بچه بامنه

گفته بزرگ بشه ۷سالش بشه جدابشیم بهتره چون ما زندگی ای نداریم.

منم تقریبا هر هفته تعطیلات شوهرم ک‌میرسید سریع از خونه  با بچه میزدم بیرون تا نتونه ببرش و میرفت دیگه...

کلا لج و لجبازی..

با منم خوب نمیشه اصلا

نمیخواد ک‌خوب بشه.وگرنه منم میرفتم.

تاپیکام هس ک‌چجور ادمیه.... .

میخواد با بچه بره بگه فقط مادوتا بتهم‌خوبیم زنم تو زندگیم جایی نداره.

تقریبا همه میدونن ما باهم نمیسازیم

بگین چکارکنم

بدم راحت ببرش؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.