2777
2789
عنوان

بچمو‌بدم شوهرم ببره یا فرارکنم نبرش توروخدابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1707 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری نجات بدمدلش باهام نیس

یبار بهش بگو بیا منطقی باهم باهم صحبت کنیم نه مثل ی زن و شوهر مثل ی دوست حداقل بخاطر این بچه آخرین فرصت و بهم بدیم بهش بگو چی اذیتت میکنه از این زندگی چی میخوای و من چه اشتباهایی کردم منم خواسته هامو میگم اگر قانع نشدیم جداشیم فقط بدون داد و بیداد بگو لحنتم بد نباشه تا ملتهب تر نشه

خب انگار منو گذاشته کامل کنار۴نفرم اونجا میبینن میگن حتماجداشده ک زنش رو هیچوقت نمیاره

خب هرکسی هرچی میکن بگن خدا میبینع من جات بودم طلاق میگرفتم تااون بگی من وپسرم بریم یاتابزرگ بشه جداشیم بااحترام

برو مشاور. زندگی ات تغییر میکنهاخه ینی چی شوهرم زنگ نمیزنه؟ خب نزنه! مگ رفته عشق و حال؟ میره سر کار ...

ن عزیزم اهل مشروب و رفیق بازی  و این چیزام هست بچه رو‌میبره مینشونه پا بساط عرق خوریشون

بارها رفتم اونجا سنگ‌رویخ میشم باهام حرف نمیزنه

توباهاش حرف بزن توماشی توحرفوپیش بکش طلاف اونقدراهم که فک میکنی راحت نیس چرادستی دستی دلریزندگیتوخراب میکنی میدونی که مرداغرورشون نمیزاره

اصلاسرچی اینطوری شدین

نزاردشمن شادکن بشین

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
یبار بهش بگو بیا منطقی باهم باهم صحبت کنیم نه مثل ی زن و شوهر مثل ی دوست حداقل بخاطر این بچه آخرین ف ...

بارها انجام دادیم تهش داد زده ولم‌کن من حسی لهت ندارم بزور زندگی میکنم گفته هیچوقت باهات خوب نمیشم

توباهاش حرف بزن توماشی توحرفوپیش بکش طلاف اونقدراهم که فک میکنی راحت نیس چرادستی دستی دلریزندگیتوخرا ...

از همون رور تول عقد دعوا داریم تا الان ک‌۱۲ ساله

هردومون بریدیم دیگه...