2777
2789

اونایی ک طلاق گرفتن تو عقد یا بعد عروسی بعدش ازدواج مجدد داشتن ؟چه پیشرفت های داشتن ؟

خیلی سخته 🥺🙃

عاشق امام حسین♥️🫀

خب معلومه اتفاقا بیشتر از قبل پیشرفت میکنن البته اگه از جدایی شون راضی باشن و تو زندگی قبلی زیاد اذیت شده باشن. آخه چه سوالیه 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه کسی موفق باشه یا نه به جدایی و ازدواج و... ربط نداره به تلاش و طرز فکر آدم بستگی داره، یکی ازدواج می‌کنه ولی هرروز درجا میزنه یکی جدا میشه و روزبروز پیشرفت میکنه. خیلیا جدا میشن و ازدواجای بعدیشون خیلی بهتره

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

خب معلومه اتفاقا بیشتر از قبل پیشرفت میکنن البته اگه از جدایی شون راضی باشن و تو زندگی قبلی زیاد اذی ...

آخه منم دارم جدا میشم بخاطر همین پرسیدم 

شوهر من خیانت کرده بود واسه من سخته پیشرفت و جدایی

عاشق امام حسین♥️🫀

اولش سختهولی کتاب صوتی شفای زندگی از گوگل بگیر و گوش بده تا راه های جدیدی تو زندگیت باز بشهکم کم خود ...

آخه خیلی سخته من دوسش داشتم 

ولی اون متاسفانه از شانس من ذاتش کثیف بود هزار بار خیانت کرد خودشم با زن های سن بالا ... 

مردم زنده شده زجر کشیدم الآنم بشدت افسردگی گرفتم حالم خوب نیست هر روز چکش میکنم 

من 18سالمه ولی از الان برای ادامه زندگی بیزارم هزار بارم خودکشی کردم 

عاشق امام حسین♥️🫀

آخه خیلی سخته من دوسش داشتم ولی اون متاسفانه از شانس من ذاتش کثیف بود هزار بار خیانت کرد خودشم با زن ...

عزیزم افسردگیت عادیه

به هرحال شکست عشقی خوردی

ولی خیلیا خیانت میبینن و جدا میشن یا میبخشن و به زندگی برمیگردن

رواپزشک نرفتی؟

دو مورد ازدواج کردن و الان بچه دارن سالهاست

یکی ازدواج نکرده ولی زندگی مستقلی داره کارش پیشرفت کرده مرتب گردش تفریح سفر خارجی 

یکی ازدواج نکرده اما الان ۱۰ساله فقط مادر پدرش رو زجر داده نه کار خاصی میکنه نه هیچی از عالم و آدم توقع داره فقط

بله درس خوندم شوهرم یه پسر مجرد ه به زندگی عالی دارم نترس برو جلو ولی زود وارد رابطه نشو

آرزوی خوشحالی و خوشبختی بیش از حد برات دارم ❤️🙂

ببخشید چند سالتون بود جدا شدین عقد بودین یا عروسی کرده بودین 

من 18سالمه عروسی نکردیم نامزد بودیم عقدی 

ولی متاسفانه دخ... نیستم خیلی ناراحتم از این موضوع چون من ساده احمق اینکارو کردم که شاید پاس از کثافت بازی بیاد بیرون ولی آدم نشد باز 

الان تو راه طلاقیم 

دلم انقد تنگ میشه هر روز چک میکنم تو گوشی دلم میخواد زنگ بزنم حرف بزنم ولی یاد این میوفتم ک چه بلاهایی سرم آورد دیگ زنگ نمی‌زنم 

من اون موقع گریه میکردم التماس میکردم میگفتم جدا میشیم برگشت بهم گفت هه از ترس اینکه کسی نگیرتت افتادی به پام ینی مردمممم همون لحظه آدم چقد عوضی نامرد می‌تونه باشه آخه خدا 

عاشق امام حسین♥️🫀

خواهرم طلاق گرفت 

زندگیش زندگی نبود فقط همین رو بگم 

دو ماه بعد از طلاق با داماد الانمون آشنا شد 

دو ماه بعد هم خواستگاری و عقد و ازدواج 

خدا رو شکر بچه نداشت الان دوتا بچه داره 

همه سختی ها رو تحمل کرد الانم داره ساده و آروم زنگیشرو میکنه 

عزیزم افسردگیت عادیهبه هرحال شکست عشقی خوردیولی خیلیا خیانت میبینن و جدا میشن یا میبخشن و به زندگی ب ...

من هزار بار بخشیدم برگشتیم بهم ولی آدم نشد دیگ 😞

نه مشاور اینا نرفتم خودم تازه کارم و شروع کردم وقتی به درآمد رسیدم میرم خجالت میکشم از مامان بابام بگیرم 

عاشق امام حسین♥️🫀

آرزوی خوشحالی و خوشبختی بیش از حد برات دارم ❤️🙂 ببخشید چند سالتون بود جدا شدین عقد بودین یا عروسی ک ...

ازدواج بودم اپن موقع ۲۵ سالم بود فقط بچه نداشته باشی بردی 

نترس من اوایل میگفتم کاش عقد جدا میشدم اگه الان فکر میکنی مرد زندگی نیست بعدا با بچه شرایط سخت زندگی سختر میشه شغلش چیه