2777
2789
عنوان

ب نظرتون چرا اینجور حرفا رو جلو همسرم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2160 بازدید | 119 پست
دایی همسرمه..ده سالی هم ازش گوچکتره ی جورایی شوهرم بچگیاشو دیده و از بچگی دوسش داشته اصلا همچین فکری ...

خب پس ۲۲ سالشه 

راحت بهش بگو فلانی پاشو خودت جمع کن ،خونه من حرمت داره ،این حرفا رو بزار واسه جای دیگه

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
واقعا نمیتونی به شوهرت بگی چرا فلانی اینقدر در مورد زنای مردم صحبت میکنه بگو من اصلا خوشم نمیاد چه م ...

بهش گفتم بخدا ...ی خنده میزنه میگه بچست...ما هم تو این سن از این حرفا میزدیم زیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواس  بگه شوهرم اشتباه شد گفت شوهرش

وای.....اونکه اززناتعریف میکنه جلواستارتروشوهرش،زنه؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

عزیزم وقتی مثلن از یه خانوم چاق و توپر تعریف میکنه که مثلن زن باید چاق باشه و توام داری میشنوی بگو که الان همه دارن تلاش میکنن واسه لاغری و باربی شدن و بهترین مدلای جهان هم فقط نگران تغذیشون هستن که خوش استایل بمونن(دوستان تپلی مون ناراحت نشن)

یا مثلن از یه خانوم چشم و ابرو مشکی یا برعکس تعریف میکنه پیش اون به نحوی همون موقع یا بعدن که حرفی زده میشه تو خلاف چیزی که اون گفته به شوهرت بگو جوری که اون بشنوه بگو یادته مثلن بهم همیشه میگه عاشق چشم و ابروتم و این حرفا...حتمنم قرار نیس همون موقع بگی ولی مهم اینه اون اقا بشنوه حرفتو و خلاف حرفی که اون گفته رو تو بگی

ببخشید طولانی شد..

خدایا همیشه دستامو بگیر...خودت میدونی ولم کنی مث شیشه میفتم تیکه تیکه میشم...

یه باردایی آقام زنگ زد گفت میخوایم شام بیایم خونتون بابچه ها منم گفتم بفرمایین همه چیوآماده کردم شب زنگ زد گفت میخوام دوستمم بیارم باخانم بچه هاش منم گفت نه خودتون نه رفیقتون نمیخواد دیه شام بیاین...والاااا چ لزومی داره باهرکی معاشرت کنم

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍
بچه ها من اصلا احساس خوبی ندارم وقتی این پسره میاد..جالا ب شوهرم پیشنهاد داده چنتا فیلم خارجی میارم ...

دفعه دیگه فیلم فلان نیاره سه تایی ببینید 😐🙂

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
عزیزم طوری رفتار کنو محلش نده ک دیگه جرات نکنه بیاد خونتون ..احتمال میدم شمارو دوس داشته حالا ک بهت ...

فک نکنم عزیزم اخه نزدیک شش هفت سال کوچکتره از من...ب نظرم ک فقط کرم داره و میخواد شوهرمو با خودش همراه کنه تو کثافت کاریش

بچه ها من اصلا احساس خوبی ندارم وقتی این پسره میاد..جالا ب شوهرم پیشنهاد داده چنتا فیلم خارجی میارم ...

پس یه جای کار شوهرت هم ایراد داره... هیچ مردی چنین اجازه ای نمیده که جلوی زنش چنین بی حیایی هایی بشه