2777
2789
عنوان

ب نظرتون چرا اینجور حرفا رو جلو همسرم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2160 بازدید | 119 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دایی همسرمه..ده سالی هم ازش گوچکتره ی جورایی شوهرم بچگیاشو دیده و از بچگی دوسش داشته اصلا همچین فکری ...

خب پس شوهرتون باید به این آقا پسر بچه سال 😐( از نظر رفتاری) شروع کنند یاد بدند که هر نکته جایی و هر سخن مکانی دارد!  والا به خدااااااااااا.  حالا چون محرمه یا خیلی با هم رفیقند دلیل نمیشه هر چی به زبونش رسید بگه. عقل واسه اینه که یخورده ازش کار بکشه آکبند نمونه. ببخشید استارتر بد حرف زدم اعصابم خورد شد 😣

واه جطور شوهرت نمیزنه دهنشو پر خون کنه 😒

که یه پسر بیاد پیش زنش که شما باشین از با.سن و گردن یه زنه دیگه بگه جوری که شما بشنوی😑😑😑

اصلا روشون میشه؟

من اگه یک هزارم درصد شوهرم حرفی نزنه خودم اون پسر و از خونم میندازم بیرون 😤😤

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
عزیزم دوست شوهرم نیس داییشه

دیگه بدتر😤😤😤

مردم دیگه حیا ندارن

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
پس یه جای کار شوهرت هم ایراد داره... هیچ مردی چنین اجازه ای نمیده که جلوی زنش چنین بی حیایی هایی بشه

شوهرم خیلی ادم درست و با شرفیه...حاضرم قسم بخورم ..فقط موندم چرا داییه این رفتارو داره جلوش...من خودم دو نظریه دارم...یکی اینکه از نظرش شوهرم زن ندیده س و اون میخواد چشاشو باز کنه یا اینکه میخواد کلا از راه بدرش کنه

واای پسره ۲۲سالشه پس..خیلی جدی اولن باهاش برخورد کن بعدم‌ بش بگو به جا این حرفا بشین دوتا کتاب بخون بیا شرح بده همه بگم چقد ادم باسوادی بود نه اراجیف به درد نخور که ایندتو از بین میبره..شرمندش کن از این حرفایی که میزنه

خدایا همیشه دستامو بگیر...خودت میدونی ولم کنی مث شیشه میفتم تیکه تیکه میشم...

شوهرمنم یه دوست داره که باهاشون رفت وامدداریم....مامان دوست شوهرم خییییلی بدحرف میزنه....شوهرشم همینه.....عروسشونم که جلوهمه بچه روشیرمیدادوهمه جاش معلوم بود.....بدبختی دوست صمیمی شوهرمه.....البته رفت وامدموکم کردم....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤