2777
2789
عنوان

چیه یه مرد جذبتون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره هم که تو مغزش عروسی بوده مونده بود کدوم رو اوکی کنه چاز کدوم سواستفاده کنه این حجم از اعتماد به ...

ارهه

یعنی مهارتی تو ارتباطات و مخ زنی داشت

نمیدونم بزرگ شه چی میشه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

شکر خدا که میخندی چن سالته احساس میکنم بچه ای

16
تو تمام لحظاتم میخندیدم تو خاکسپاری هم به جای اینکه گریه کنم یا نارحت بشم میخندم نه خنده ای که از روی حالت صورتم باشه( که البته این حالتو تو صورتم دارم) نه درواقع خندم از روی شادیه

کاربر اقا هستم 

زود وا داده وارد رابطه شده رفتار های دیگه ای که داشته مهمه! پسرا ابتدا از طریق چشم عاشق میشنپسره از ...

علاوه بر زود وا دادن با کل پسرای شهرمون خاطره داره:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

منم فردا با یکی قرار گذاشتم برم باهاش حرف بزنم اولویتم صداقته اگه داشته باشه به خدا توکل میکنم و بله ...

افرین دختر عاقلی هستی انشالله که درست میشه خوشبخت ترین بشی

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

شما باید ایشون رو سفارش بدین براتون بسازن چون همچین چیزی وجود نداره

واقعا چیز خارج از عرف و عقل نخواستم که وجود خارجی نداشته باشه هر انچیزی ک یک مرد باید داشته باشه گفتم ، ک تو پدرامون یا نسل های قبل تر به وفور پیدا میشد اینکه الان کمبود مردانگی و تستسترون وجود داره بحثش جداست ولی نمیتونه خواسته منطقی منو جور دیگه ای جلوه بده

شاهزاده سوار بر اسب سفید نخواستم ک ورژن مردانه خودم طلب کردم ک به سطح فرهنگی و خانوادگیمون بخوره

شاید در جهان بینی شما این فرد وجود نداشته باشه عزیزم 😊

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

من مردای طنز به شدت جذبممم میکنن 

ساعت خوب بپوشن و استایلشون کلاسیک باشه 

جنتلمن باشن و به خانما احترام ویژه ای بذارن 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌