2777
2789
عنوان

تاحالا شده شوهرتون کیفتون بگرده

115 بازدید | 14 پست

شوهرمنم از این اخلاق ها نداشت ولی دیروز برامادرم یه روسری ورنگ مو خریدم یادم رفت رسید هاش بندازم دور بعد نمیدونم چی شد شوهرم یهو تو اتاق بود کیفم گشت بعد گفت این رسید ها تاریخش برا دیروزه کجا رفته بودی چی خریدی منم عصبانی شدم که چرا کیفم نیگردی پیله کرد که چی خریدی منم گفتم برا خودم خریدم یادم رفته مونده خونه مامانم گفت حتما برو بیارشون  خیلی پیله هست مو رو ازماست میکشه بیرون واقعا دیگه نمیدونم چطور تحملش کنم

چرا بهش نگفتی خریدی ؟ 

اگه از پول خودشه اشکال داره 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بهش نگفتی خریدی ؟ اگه از پول خودشه اشکال داره

پول خودم بود یعنی اون یه تومن زده بودبه کارتم خیلی خسیس وبداخلاق نمیزاره بخرم خیلی حساس ،حتی عروسی درجه یک های خودش خرج نمیکنه

پول خودم بود یعنی اون یه تومن زده بودبه کارتم خیلی خسیس وبداخلاق نمیزاره بخرم خیلی حساس ،حتی عروسی د ...

چی بگم شوهر  خسیس خدا قسمت گرگ بیابون نکنه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
چیجوری میشه این تایم شخصیتس رو قبل ازدواج تشخیص داد؟واقعا تحمل ندارم یک روزی بخواد حساب چیزیو ازم بک ...

والله من بعد ۱۷سال خیلی چیزها رو درباره شخصیتش تازه دارم کشف میکنم