2777
2789
عنوان

کاشت ناخن یا ناخن طبیعی

205 بازدید | 28 پست

من الان بیشتر از سه ماهه ناخن هام کاشته

قبلا کاشت انجام نداده بودم 

الان پشیمونم میبینم همه ناخن های طبیعی خودشونو گذاشتن بعد قشنگ حس میکنم ناخن هام دارن آسیب میبینن زیر کاشت 

من ناخن های خودمم اصلا خوب نیست زیبایی هم نداره 

نمیدونم الان چکار کنم که خیلی دوستشون دارم ولی ناخن های خودم دارن آسیب میبینن

شما کاشت دارید یا ناخن های خودتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ناخن طبیعی رو ترجیح میدم

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

لمینت میکنم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

حدود پونزده ساله کاشت دارم البته هر سه سال برمیدارم شش ماه ناخن هام به قولی هوا بخوره 

اما ناخن هام خیلی کوتاهه یعنی اصلا مشخص نیست کاشت دارم چند روز پیش تو مهمونی گفتم ناخن هام کاشته باورشون نشد بسیار بسیار کوتاه و ساده گذاشتم و یک لاک ژل یکدست ساده میزنم به خاطر مرتب بودن و خوش فرم بودن کاشت میکنم 

ناخن حالا چی هست که آسیب ببینه 

البته من خودم کاشت نمی کنم چون فرصت ترمیم و اینا رو ندارم ولی یه موقع هایی هم کاشت گذاشتم 

وقتی برمیدارم بعد چهار پنج ماه ناخن هام اکی میشه 

خیلی اهمیت نداره 

من دوسال و نیم هست مژه کاشتم اصلا نمی دونم اون زیر مژه های خودم چه وضعی داره