2777
2789

یه مدت دیگه عروسیمه ،توی عقدمم فقط دوستای خیلی صمیمی رو دعوت کردم.حالا امروز دانشگاه بودم چندماهی هست با دوتا دختر دوست شدم هی داشتن میگفتن تو عروسیت این کار رو میکنیم اون کارو میکنیم اینو میپوشیم و این حرفا.

من اصلا نمیخوام اینارو دعوت کنم چون میدونم همین ک دانشگاه تموم بشه ارتباطم باهاشون قطع میشه دوستم میگه زشته دعوت کن یه شامه فقط بهش میگم برا شامش نیست . چندسال دیگه میخوام فیلم عروسیمو ببینم چرا باید کسایی باشن که کلا یه مدت کوتاهی باهاشون بودم دیگه هم ازشون خبری نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد درصد موافق ذهنیتتم 

بگو جمع خانوادگیه عزیزانم ناراحتم شدن به کلیه چپت

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

چه ربطی داره آدم فیلم عروسیشو‌ چندسال بعد میبینه متوجه میشه دواز جون چندتاااا آدم مسن بودن مردن 

یعنیچ چون چندسال بعد نیستن و مردن الان دعوتشون نکنیم عروسی 

بنظرم یه شامه 

جشن هم با جوونا خوش میگذره دعوت کن شلوغش کن 

شاید چندسال بعد باهات خیلی صمیمی بودن 

نصف آدمایی که یه سال دیش عروسیم بودن الان مهاجرت کردن 

چاره چیه ،..

چطوري دعوت نكنم كه ناراحت نشن چيه؟!! تو كارت بنويس با احترام شما دعوت نيستيد😁

رابطتون انقدر نزديك هست كه توقع دعوت دارن ديگه حالا بعدها ميخوايد رابطه داشته باشين ميخواين نداشته باشين من بودم يكي برا عروسيم ذوق داشت دعوتش ميكردم