2777
2789
عنوان

چاره ای جز کشتنش برام نمونده دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 87 پست
خدا ازشون نگذره اهل نفرین نیستم خدا خودش جزای کاراشونو بده انشاالله

منم اوایل خیلی ناراحت بودم خونه نداشتیم صاحبخونه هم بلندمون کرده بود پولم نداشتیم که خونه اجاره کنیم یه مدت رفتیم خونه بابام اینا با اونا زندگی کردیم خیییییلی سختی کشیدیم ولی خدا خودش جزای این افراد پست رو میده تو هم نگران نباش عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا خدا جوابشو به بهترین شکل میده  دوما این آقا بعداز ۲ سال دیگه دوستانه  حل شدن حالیش م ...

پدرمونو درآورد

مادرم بااینکه زنه رفته بنگاه خونه رو گذاشته واسه اجاره

بعداز چندماه واسه خونه مستاجر پیدا شده

نیومد نیومد مستاجر پرید

گفت نمیدم اجاره

ببخشید انگار مرض داره 

پدرمونو درآورد مادرم بااینکه زنه رفته بنگاه خونه رو گذاشته واسه اجاره بعداز چندماه واسه خونه مستاج ...

واقعا متاسفم براش.آه مظلوم بدجور میگیره.این آقااینگار مظلوم گیر آورده

توکلتون به خدا باشه خودش کمکتون میکنه

براحل مشکلتون صلوات میفرستیم ان شاالله حل بشه

انشالله خدا جوابشونو بده 😤😤😤

خون جلوی چشمامو گرفت یه دفعه عجب حروم خورایی هستن مخصوصا اونجا که مستاجر پیدا کردین ولی گفتن اجاره نمیدیم خیلی اعصابم خورد شد گفتم یه داغ اساسی ببیننن تو زندگیشون

انشالله خدا جوابشونو بده 😤😤😤 خون جلوی چشمامو گرفت یه دفعه عجب حروم خورایی هستن مخصوصا اونجا که م ...

مطمئنم میبینن

خیلی اتفاقا توی این دوسال براش افتادهاما عبرت نمیگیره که

دست برنمیداره از این بی انصافیش

واااا مگه شهرهرته مملکت قانون داره برین شکایت کنین ازش..ازحلقومش بکشبن بیرون کم پولی نیست تواین زمون ...

واقعنم

مخصوصا برای کسی که تنهاس و جز خدا حامی نداره

خدا بزرگه

فدات شم گلم بخاطر همدردیت

خونه خودتونو میدادین اجاره مینشستین توی خونه طرف

هنوزم دیر نشده

خونتونو بدین اجاره 

رهن نه ها

اجاره

برگردین توی خونه بشینین یک ریالم کرایه ندین 

15 تومن که تموم شه خودش میاد برا تخلیه اون موقع شما اذیتش کنین 

شکایتم میشه کرد ولی شدنی نیست تهش

صالخونه مادربزرگ شوهر من 8 تومنشو نداد خورد یه لیوان ابم روش شکایتم کردن به هیچ جا نرسید

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
خونه خودتونو میدادین اجاره مینشستین توی خونه طرف هنوزم دیر نشده خونتونو بدین اجاره  رهن نه ه ...

یکم دیگه میریم با یه وکیل مشورت کنیم

منم همین نظر رو دارم که بریم اونجا بشینیم و اینجارو هم بدیم اجاره

این بهتره

ازت ممنونم که وقت گذاشتی