2777
2789
عنوان

چاره ای جز کشتنش برام نمونده دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 87 پست
منم مشکل شمارو داشتم ناچارشدم برم درخونشونو رفتاری که در شانم نبودو انجام بدم...عملا آبروریزی کردم. ...

تونستی کاری بکنی؟

مشکلی پیش نیومد برات؟

من میگم پلیس میاد برامون دردسر میشه یوقت

من جای شما باشم...تمام برقای اون خانه روروشن میزارم یه شیرآبم میذارم تا صبح همیشه باز باشه گازشم بخاری روتخته میکنم تا هرروز بکوبه....پول آب وبرقش بذار سرتافلک بیاد کوربشه خودش بریزه آشغاله حرومزاده رو

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تونستی کاری بکنی؟ مشکلی پیش نیومد برات؟ من میگم پلیس میاد برامون دردسر میشه یوقت

وااااا چرادردسرشه عزیزم اون پروترشده دیده اقدامی نمیکنین...بخدا شکایت کن وبزن بشلیته گیری آبروشوببر

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍
من جای شما باشم...تمام برقای اون خانه روروشن میزارم یه شیرآبم میذارم تا صبح همیشه باز باشه گازشم بخا ...

سرمایه ملی هستن اینایی که گفتی

دودش فردا تو چشم بچه های خودمون میره

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
یکم دیگه میریم با یه وکیل مشورت کنیم منم همین نظر رو دارم که بریم اونجا بشینیم و اینجارو هم بدیم اج ...

خواهش میکنم

ان شاالله به زودی مشکلتون حل میشه

وقتی نباشی سرمایه ملی ب چ دردت میخوره

بچم که هست عزیزم

فکر اینکه اب و برق و گاز نداشته باشه دیوونم میکنه

کلا این جریان حق الناسه

برای حال گیری راهکار دیگه ارائه بده 

وا غلط کرده که اجاره نمیده ... هم اجاره نمیده هم پول شما رو نمیده ؟؟ 😤😤

تا حالا با زنش صحبت کردید ؟ از طریق زنش وارد شدید ؟ شاید زنش حلال حروم سرش باشه چهارتا راضی نیستیم و حرومتون باشه بشنوه بره با شوهرش صحبت کنه ...

تو ایران واقعا شکایت به جایی نمیرسه ... ما که برای هر مشکلی رفتیم شکایت کنیم خودشون گفتن سعی کنید خودتون حلش کنید 😐

تونستی کاری بکنی؟ مشکلی پیش نیومد برات؟ من میگم پلیس میاد برامون دردسر میشه یوقت

من پولمو گرفتم

مشکلیم پیش نیومد

گفتم باید سود پولمم بدی

گفتم اگر شکایت کنم پولمو که میگیرم هیچ،سود پولمو هزینه ی شکایتمم ازت میگیرم

البته بسته به طرفتم هست

صابخونه ما پول داشت،لج کرده بود

من پولمو گرفتم مشکلیم پیش نیومد گفتم باید سود پولمم بدی گفتم اگر شکایت کنم پولمو که میگیرم هیچ،سو ...

وای خوش به حالت

صاحب خونه ماهم داره نمیده 

اون اذیت میکنه نمیدونم چرا

یعنی اگر بریم دم خونش داد و بیداد کنیم به نظرت جواب میده اینکارمون؟

تو دقیقا چیکار کردی؟

خوش به حالت زیر بار زور نرفتی حقتو گرفتی😔

وای خوش به حالت صاحب خونه ماهم داره نمیده  اون اذیت میکنه نمیدونم چرا یعنی اگر بریم دم خونش ...

من تا جایی که تونستم راه اومدم

وقتی نداد رفتم دستمو گذاشتم رو زنگشون،انقد زدم تا باز کرد

وقتی اومدن مایین تو حیاط صدامو گذاشتم رو سرم

گفتم بدهکارم،چک داریم،قسط داریم،چرا پول شما پوله،پول ما پول نیست

آبرو شما عزیزه،آبروما نه

گفتم اطتون شکایت میکنم،چاربار که بیاین دادگاه و برین حساب کار دستتون میاد

داد میزدمو میگفتم بزار همسایه هاتونم بشناسنتون و....

البته اینم بگما،منو شوهرم رفتیم،من آدم بده بودم و شوهرمم خوبه،بعد شوهرم منو با داد از حیاط کرد بیرونو خودش باشون صحبت کرد...از قبل برناممون همین بود

بعضیارو باید بترسونیو ته تهشو بگیری تا حساب کار دست طرف بیاد...حتی گوشیمو گرفتم دستم که زنگ بزنم ۱۱۰،گفتم همین که دروهمسایه ببینن مامور اومده در خونتون کافیه،شوهرم گوشیمو گرفتو سرم داد زدص