2777
2789
عنوان

چاره ای جز کشتنش برام نمونده دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 87 پست
شکایت نامه تنظیم کردیم قبل از تخلیه صاحب خونه فهمید به بنگاهیه زنگ زده بود واسطش کرده بود بنگاهیه ا ...

شما شکایت کنید اما نگید شکایت کردیم وقتی پولتونو داد میرید دادگاه از شکایتتون صرف نظر میکنید اگرم نداد که کارو ب دادگاه میکشونید بهش نگید شکایت کردید چون دیگه نمیتونید پیداش کنید نگید تا روز دادگاه برسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عوضیه طرف بایدتخلیه نمیکردن شکایت میکردین

هنوز خونه خالیه

شاید اگه مجبور بشیم دوباره بریم بشینیم اونجا

امااز وقت قراردادمون گذشته

نمیدونم کارمون تاثیری داشته باشه یانه

ببخشید ولی چ بی عرضه این😐

بی عرضه نیستیم

صاحب خونه خیلی خدا نترسه

از ترس آبرومونم نمیتونیم بریم داد و بیداد بکنیم

با یه وکیل حرف زدیم گفت هرچه دوستانه تموم کنید بهتره 

چرا کار به شکایت نکشه مگه فامیلتونه یا ازش میترسین؟ اون باید بترسه که داره حق خوری میکنه

گفتیم اولا طولانی نشه و دردسر نشه 

نمیدونستیم اینهمه طول میکشه و دوسال اذیت میکنه

هرلحظه زنگ میزدیم میگفت فردا حتما حتما میدم پولتونو

وعده میداد

از طرفی وکیل هم گفت سرلج نندازینش چون وقت قراردادتون دوساله تموم شده

وا نداره.شما میخوای بکشیش.همونجا میموندید.واجاره هم نمیدادید

یه بار واسه دختر عمم این اتفاق افتاد صاحب خونه پولشو نداد رفتن نشستن کرایه ندادن صاحب خونه کرایه نگرفت بعد پول کرایشو از پول پیش کم کرد وضعیتش بدتر از قبل شد پولشون رقت

ماهم ۱۵ تومن بنگاهی پولمونو بالا کشید حالا ما از کلی مدرک داریم شکایتم کردیم این هفته هم دادگاهیمونه ...

خدا ازشون نگذره

اهل نفرین نیستم خدا خودش جزای کاراشونو بده انشاالله

خونه اش خالی افتاده خوب رهن بده پول شما رو بده دیگه این شما رو.گیر اورده میخواث انقدر کشش بده بیخیا ...

آره دیگه منم به مادرم میگم همینو که نمیخواد پولو بده همش سرمیدوونه

ازش کاغذ با امضای خودش گرفتیم که تاامروز هیچ اجاره بهایی بهش بدهکار نیستیم و پول رهنمونم نداده. تاریخ زدیم چنتا ازهمسایه ها هم امضا کردن

بامکافات و هزارتا مصیبت امضا کرد این کاغذو