2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا گفته بودن این هفته ۴شنبه قراره راجب پشت کنکوریا حرف بزنن نمیبینی هنوز تاریخ ثبت نام ترمیم معد ...

والا یه چنل گفته بود دو سه روز پیش گفته بود سه شنبه این هفته بعد امروز که خبری نبود برا همین پرسیدم این هفته یا عفته بعد

کاربر اقا هستم 

راستی یه سوال 

اگه اون 20 درصد یازدهمو بردارن چند درصد چند درصد میشه؟

یعنی به کنکور اضافه میکنن یا درصد سوابق

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

والا یه چنل گفته بود دو سه روز پیش گفته بود سه شنبه این هفته بعد امروز که خبری نبود برا همین پرسیدم ...

واسه شما نیست این تاثیر که

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

راستی یه سوال اگه اون 20 درصد یازدهمو بردارن چند درصد چند درصد میشه؟یعنی به کنکور اضافه میکنن یا درص ...

من دلم میخواد از تاثیر نهایی کم نکنن.شصت درصد خیلی کمک کنندست برام.یازدهمو بردارن ولی 60 درصد دوازدهم بمونه

امیدوارم برندارن

ببخشید من اصلا حسود نیستم 

فکرم نکنید قرار نیست ترمیم بدم

تغییر رشته دادم و باید همه اختصاصی هارو علاوه بر چندتا عمومی ترمیم بزنم 

ولی اگه بردارن کاش برای همه بردارن برنمی‌دارند هم کلا برندارن 

اگه برای پشت ها بردارن یعنی بچه های ۱۲ رو دارن حذف میکنن کامل 

این انصافه؟

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن