..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اخه اونا قبلا یازدهم رو کامل امتحان دادن فوقش چند تا درس ترمیم کنن امسالم که دوازدهمو با مدرسه خوندن
من تغییر رشته دادم مگه دادم امتحانارو؟ترمیم برای همه اس اصولا
تازه من فقط برای کنکور دارم میخونم فعلا نهایی و یازدهم رو گذاشتم برای اردیبهشت
..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن
این انگار خیلی راحت میان فرق میذارن بین پشت کنکوری ها و کنکوری ها
انصافی وجود نداره.اگه انصافی وجود داشت بچه های منطقه سه و منطقه محروم نباید با بقیه کشور رقابت میکرد ...
چون سهمیه هست و بچه های منطقه ۳ باید با تهرانی های خرپول رقابت کنن دلیل میشه از اینم بی انصافی تر بشه؟خب از اون لحاظ که بدبختیم چرا باید یه بدبختی دیگه هم اضافه شه
مگه من شما رو گفتم ؟من بچه هایی رو گفتم که پایه یازدهم دوازدهم شون یکی بودهشما که خودت تغییر رشته دا ...
حرفتون اصلا درست نیست .
اگه من الان بگم شما پشت کنکور موندیم پای لرزش هم بشینین درسته؟ هممون بخاطر کنکور بدبخت شدیم گل