2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن بابا الکی دلتو خوش نکن 

ولی اگه دقت کرده باشی عمومی های یازدهم کلا ۱۰ درصد ماجراس انقدر درگیرش نباش کار خودتو بکن شرایط هرچی بشه واسه همه همینه

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

امیدوارم برندارنببخشید من اصلا حسود نیستم فکرم نکنید قرار نیست ترمیم بدمتغییر رشته دادم و باید همه ا ...

اخه اونا قبلا یازدهم رو کامل امتحان دادن فوقش چند تا درس ترمیم کنن امسالم که دوازدهمو با مدرسه خوندن

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   
اخه اونا قبلا یازدهم رو کامل امتحان دادن فوقش چند تا درس ترمیم کنن امسالم که دوازدهمو با مدرسه خوندن

من تغییر رشته دادم مگه دادم امتحانارو؟ترمیم برای همه اس اصولا 

تازه من فقط برای کنکور دارم میخونم فعلا نهایی و یازدهم رو گذاشتم برای اردیبهشت

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

امیدوارم برندارنببخشید من اصلا حسود نیستم فکرم نکنید قرار نیست ترمیم بدمتغییر رشته دادم و باید همه ا ...

انصافی وجود نداره.اگه انصافی وجود داشت بچه های منطقه سه و منطقه محروم نباید با بقیه کشور رقابت میکردن.یا حتی سهمیه ای ها وجود میداشتن.

اگر قرار بود طغیان کنن خیلی زودتر میکردن

این فرق داره 

این انگار خیلی راحت میان فرق میذارن بین پشت کنکوری ها و کنکوری ها

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

من دلم میخواد از تاثیر نهایی کم نکنن.شصت درصد خیلی کمک کنندست برام.یازدهمو بردارن ولی 60 درصد دوازده ...

اخ گفتی

دقیقاااا منم تستم اصلا خوب نیست و تنها امیدم به نهایی و سوابقه

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

من تغییر رشته دادم مگه دادم امتحانارو؟ترمیم برای همه اس اصولا تازه من فقط برای کنکور دارم میخونم فعل ...

مگه من شما رو گفتم ؟

من بچه هایی رو گفتم که پایه یازدهم دوازدهم شون یکی بوده

شما که خودت تغییر رشته دادی دیگه باید پای لرزشم بشینی

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   
انصافی وجود نداره.اگه انصافی وجود داشت بچه های منطقه سه و منطقه محروم نباید با بقیه کشور رقابت میکرد ...

چون سهمیه هست و بچه های منطقه ۳ باید با تهرانی های خرپول رقابت کنن دلیل میشه از اینم بی انصافی تر بشه؟خب از اون لحاظ که بدبختیم چرا باید یه بدبختی دیگه هم اضافه شه

مگه من شما رو گفتم ؟من بچه هایی رو گفتم که پایه یازدهم دوازدهم شون یکی بودهشما که خودت تغییر رشته دا ...

حرفتون اصلا درست نیست .

اگه من الان بگم شما پشت کنکور موندیم پای لرزش هم بشینین درسته؟ هممون بخاطر کنکور بدبخت شدیم گل

چون سهمیه هست و بچه های منطقه ۳ باید با تهرانی های خرپول رقابت کنن دلیل میشه از اینم بی انصافی تر بش ...

وقتی تو بقیه چیزا واسه من انصافی لحاظ نشده منم ترجیح میدم تو این موضوع که (صرفا فکر و احتماله)به خودم فکر کنم.عملا بدبختی ایم نیست.حتی دهمام دهمو نهایی دادن ولی احتمالا واسه 405 حذفه واسه یازدهمم همینطور.نباید راجب سرنوشت ادما احساسی فکر کرد.چطوری ی دانش اموز 21 امتحان بده تو کمتر از 30 روز؟باید حذف شه حداقل منطقیش اینه