2777
2789

خانما من دارم جهیزیه میگیرم حدود 60 مامانم کنار گذاشته 

از اون طرف خودم کمتر از صد تومن دارم

من گفتم با پولی که مامانم داده بقیه ی جهیزیه م رو بگیرم و خودم چندماه دیگه جمع کنم یه ماشین بگیریم (برای خانواده م یعنی بابا و مامان)

تا حالا هم ماشین نداشتیم آخه

از اون طرف میگم نه برعکس رو انجام بدیم یعنی پول مامانم بذارم پیشش بمونه و جمع کنه برای ماشین 

من جهیزیه م رو با پول خودم بگیرم 

به نظرتون چه کاری بهتره تو این شرایط 

آخه هزینه ی خریدهای عروسی و حنابندون هم هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای پدر و مادرم

چ دختر گلی هستی ماشالله بهت قشنگ ذهن و فکرت خیلی رشد کرده و افرین ب پدر مادرت که همچین دختری تربیت کردن

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
چ دختر گلی هستی ماشالله بهت قشنگ ذهن و فکرت خیلی رشد کرده و افرین ب پدر مادرت که همچین دختری تربیت ک ...

ممنونم عزیزم لطف دارین

آخه بابا و ماما هرچی داشتن برای ما بچه ها گذاشتن

بخاطر ما اصلا نتونستن پولی پس انداز کنن من تازه تونستم به درآمد برسم و دوست دارم جبران کنم براشون 

خدا یا چه دختر خوبی نصیب خانوادت شدی بعضیا هستن پدرشون لخت میکنن میبرن خونه پسر مردم

ممنونم عزیزم 

ما با اینکه وضعمون خوب نبوده ولی خانواده م خیلی برای درسم حمایتم کردن و الان ده ساله دارن هزینه ی منو میدن 

البته کارهای کوچیک انجام میدادم ولی درآمدش زیاد نبوده 

دوست دارم براشون جبران کنم خیلی هم ناراحتم که بچه ی آخرم و الان که درآمد دارم مامان و بابام سنشون زیاد شده

اگه بچه ی اول بودم بیشتر میتونستم براشون رفاه آماده کنم