2777
2789
عنوان

دبیر زبان با آزمون آموزش پرورش

34 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها. کسی اینجا دبیر زبان(خصوصا دبیرستان) با آزمون اموزش پرورش شده؟ حتما باید لیسانس زبان داشته باشیم؟ با مدرک ttc یا fce که مختص آموزش زبانه نمیتونم شرکت کنم؟

قطعا برای دبیری یه لیسانس مربوطه رو میخواد

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم لیسانس و فوق لیسانس

البته من دفترچه هارو دیدم ک با فوق لیسانس میگیرن تازه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

نه عزیزم لیسانس و فوق لیسانسالبته من دفترچه هارو دیدم ک با فوق لیسانس میگیرن تازه

اهااا. دیدین توو دفترچه ها میزنن مثلا فلان رشته (لیسانس،فوق لیسانس) منظورشون اینه که باید فوق داشته باشیم یا از هر کدوم باشه قبوله؟