2777
2789
عنوان

سگ تو این زندگی

221 بازدید | 28 پست

من به شدت درگیر یبوست و نفخ هستم و مشکل اینجا هست که چون تو اتاقی کار میکنم که یه آقا چسبیده بهم و مواقعی که دچار نفخ و یبوست میشم شکمم صدا میده فوق العاده اذیت میشم دیروز به تصور اینکه کاهو فیبر داره و از یبوست و نفخ جلوگیری میکنه نشستم مثل گوسفند مشت مشت کاهو خوردم فک میکردم فایده داره 

بعد الان شکمم یجور صدا میده پشت هم که واقعا میخوام آب میشم برم تو زمین 🥲

متوجه شدم کاهو به شدت نفخ آوره 

لعنت به زندگی که آدم هر دردی رو میخوره یا نفخ میگیره یا یبوست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو کاهو سردی با سرکه یا سکنجبین میخوردی الان عرق نعناع بخور

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

آلوچه و ترشک زیاد بخور لواشک یخچال خالی نمیشه از این چیزا فقط از ترس یبوست

چغندر و شلغم کاهو رو نباید خالی بخوری سالاد درست کن

منم متاسفانه از یبوست رنج میبرم ولی خیلی رعایت میکنم

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
وای منمممهردم میرم سرویسسرکلاس بودم وای از استرس رودهام شروع کردن...مردممم از خجاالتسرویس هم نبود

میفهمم کاملا 

لعنت بهش 

خیلی وضعیت شرم آوریه 

من هی سعی میکنم صدا صندلی در بیارم ک بگم از اینه ولی مشخصه از خودمه عن توش واقعا