2777
2789
عنوان

سگ تو این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 28 پست
آلوچه و ترشک زیاد بخور لواشک یخچال خالی نمیشه از این چیزا فقط از ترس یبوستچغندر و شلغم کاهو رو نباید ...

اصن واقعا خیلی اذیت میشم 

من فک کردم چون کاهو برای یبوست خوبه پس برای نفخ هم خوبه الان دیدم به شدت نفخ آوره لعنت بهت کاهو تو چ کردی با من امروز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روم نمیشه برم دکتر وگرنه میدونم روده هام داغونناصن یه روز نمیشه من یبوست و نفخ نداشته باشم

واااا دکتر رفتم رو میخواد این همه آدم دارن میرن شماهم برو بدنت فکرکن به فکر سلامتی باش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

سرکارم خواهر عرق نعناع از کجا بیارم نبات دارم نبات بخورم؟

اره نبات آب داغ بهتره خاکشیر بخور همیشه درست کن بطری نوشابه بریزببر خودت سر کار بخور توخونه یبوست پسرم از عطاری میگرم درست میکنم ماهم میخوریم ضرری ندارد 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

آره واقعا باید برم وضعم وخیمه

اره بخدا هیچی بالاتر از سلامتی نیس 

درکت میکنم عزیزم

برای نفخت یه راهکار دارم چون خودم سالها این نفخ کابوسم بود 

بعد از هر غذا اینی که میگم رو بخور 

زیره سیاه و سبز و رازیانه و بهارنارنج رو پودر کن 

تو یه لیوان اب جوش بریز یه قاشق مربا خوری سر پر  از این پودر بریز و یه تیکه نبات چند دقیقه درشو بزار بعد هم بزن و سعی کن گرم گرم بخوری سر پا هم بخورش 

روزی چند بار بخصوص بعد غذا حتما بخور 

معمولا بعدش شکمتم کار میکنه و نفختم خوب میشه حتی شکمت کار نکنه نفخت کم میشه 

من ازش نتیجه دیدم ان شاءالله توام نتیجه ببینی و مشکلت حل بشه 

مرسی عزیزم حتما درست میکنم 🥲❤️❤️

ان شاءالله مشکلت برطرف شه راحت شی

الانم یه لیوان بزرگ نبات داغ غلیظ درست کن داغ داغ سر بکش بخور 

خیلی بهتر میشی 

مشکل روده های نفاخ و یوبس از سردی معده است با خوردن این چیزای گرم خیلی بهتر میشی