2777
2789

با یکی نامزد کردم ک دیوانه وار عاشقمه و دستم داره حداقل اینجور نشون میده...ولی سر یه بحث کوچیک و قهر کوچیک و اینکه رفتم ب خانوادم گفتم دعوا بزرگ شد 

الان خانوادم هم باعاش دعواشون شده و اونم ب خانوادم توهین کرد 

ولی روزی نیست که بهم پیام نده و نگه غلط کردم و پیامای عاشقونه 

یا هی گل و کادو ودلجویی ب روش های مختلف 

سه ماهه کارش شده همین میگه بدون تو نمیتونم 

ولی میخوام بهاطر خانوادم ازش  جدا شم .چون میگن با چیزایی که به ما گفت اگه بتونی ببخشیش ولقعا خاک تو سرت و دیگ بچه ای مثل ت نداریم

خونوادت نمیخوان باهاش زندگی کنن تو میخوای زندگی کنی ببین اگه پسر خوبیه زندگیتو خراب نکن

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بستگی داره چی گفته باشه کجا گفته باشه کار خودتم اشتباه بوده ک گفتی ب خانوادت من خودم سر همین گفتنا و وارد شدن پدر مادرا ب دعواهامون نزدیک بود کارم ب طلاق بکشه

خدایا تو دلیمو سپردم ب خودت سالم سالم بگیرمش تو بغلم 

خب بستگی داره چی گفته باشه کجا گفته باشه کار خودتم اشتباه بوده ک گفتی ب خانوادت من خودم سر همین گفتن ...

منم

منم کارم ب طلاق کشیده حتی درخواست طلاقم دادم ولی ب شدت ناراحتم 

خانپادم میگن بعد این مرد زیاده ب حست توجه نکن 

بی تجربگی خیلی کاردست آدم میده.اگه پسرخوبیه یه فرصت دیگه بده.حالامن نمیدونم چی گفته وچی شنیده

ای کاش میزاشتن خودم انتخاب کنم که فرصت بدم یا نه ...همیشه ب جای من تصمیم گرفتن خسته شدم