2777
2789

من دارم جدا میشم از نامزد عقدیم ... ما حتی رابطه کامل هم نداشتیم 😔 به گوشم رسیده اقوام فلانی دیگه دست خورده هست کسی نمیاد بگیرتش ...

خدا عاقبت همتون رو بخیر کنه با این حرفایی که میزنید 😔😔😔😔

خدا خودش شاهده من با شرافت برای حفظ زندگیم جنگیدم ولی نشد به درد هم نمیخوردیم 

هعیییی

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا مردم حرف زیاد می زنند الان خیلی ها بعد جدایی ازدواج می کنند کسی دیگه به این چیزا دقت نمی کنه 😁

🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

کاری به افکار پوسیده نداشه باش اگه همه راهارو رفتیو جواب نگرفتی طلاق گزینه آخره درسته انجامش بده

با آدم دروغگو و پنهانکار و بی عرضه و حرام خوار و خیانت کار چیکار باید میکردم 😔

هر حرفی رو به خودت نگیر ولشون کن

دست خورده به زن متاهل بعداز جدا شدن هم نمیگن چه برسه به شما چون حتی زن متاهل با شوهر شرعیش بوده گناهی که نکرده 

پس اصلا این صفت مناسب هیچ زن طلاق گرفته‌ای نیست

اگر دست های که به خودشون خورده کنتور مینداخت رکورد دار جهان بودن توکلت به خدا باشه به این حواشی هم اهمیت نده 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
بزارش دم در

خیانت و حرام خوار ی رو تا چندماه پیش متوجه نشده بودم اگر شده بودم اصلا ادامه نمیدادم هرگز 

ولی این اواخر فهمیدم اینا رو کل این مدت برای پنهانکاری و دروغ و بی عرضگیش همه کار کردم حل نشد بدترشد