2777
2789
عنوان

به کسی که طلاق گرفته میگن دست خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 46 پست
۲۱

خیییلی خوبه کلی فرصته زندگی داری افرین که تو عقد جداشدی و خودتو معطل درس شدن این ادم نکردی به خودت افتخارکن

یجایی اززندگی باسن وتجربه میفهمی هرکاری کنی برای دل خودته اصلا مردم دیگه هیچ اهمیتی برات ندارن حتی میری خیابون باپسرمردم یا جیغم بزنی تو شهرم برات مهم نیس یجوری میشی که فقططط میخوای کارخودت در بره زندگی باب میل خودت باشه پس چ بهتر از الان بی خیال حرف مردم و فقط درمسیر پیشرفت زندگی کنی هدف داشته باش و محکم باش

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیانت و حرام خوار ی رو تا چندماه پیش متوجه نشده بودم اگر شده بودم اصلا ادامه نمیدادم هرگز ولی این او ...

چرا ناراحتی؟

وقتی تو بهترین دوران ،اول راه فهمیدی طرف مشککل داره زیر یه سقف نرفتی و فهمیدی داری جدا میشی. 

این خیلی خوبه برو خداتو شکر کن 

درمورد حرفای مفت پشت سرت اگه میتونی سکوت کن اگه اذیت میشی برین به همشون والا ملت روزانه رل عوض میکنن دسمالی میشن تهشم هر چی لوند تر و خرابتر بختشون بلند تر 

براتو شوهر عقدی و حلال نگران حرف مردمی 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
ریدم تو طرز فکر ملت به منم همینو میگن با این تفاوت ک من 17 سالمه ازدواج کردم و دارم جدا میشم خدا خود ...

اکثرا مقصر مرده جامعه هم اینو میدونه ولی چون مردا فرتی زن میگیرن زنا فک میکنن مشکلی دارن بیخیال باش دخترم

خیانت و حرام خوار ی رو تا چندماه پیش متوجه نشده بودم اگر شده بودم اصلا ادامه نمیدادم هرگز ولی این او ...

چن سالش بوداین ؟

خیییلی خوبه کلی فرصته زندگی داری افرین که تو عقد جداشدی و خودتو معطل درس شدن این ادم نکردی به خودت ا ...

میشه تاپییک قبلیمو بخونی :))))

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

چرا ناراحتی؟وقتی تو بهترین دوران ،اول راه فهمیدی طرف مشککل داره زیر یه سقف نرفتی و فهمیدی داری جدا م ...

چطوری حوابشونو بدم بنظرت ؟ 

می‌دونی حرف زدن اونا برام مهم نیست ولی اینکه بهم این حس میده که یکی لمس کرده منو اذیتم می‌کنه هعذاب وجدان میگیرم 

چطوری حوابشونو بدم بنظرت ؟ می‌دونی حرف زدن اونا برام مهم نیست ولی اینکه بهم این حس میده که یکی لمس ک ...

حلالت بوده نوش جان 

خوبکردی 

برو دنبال علاقت درس هنر کار هر چی سرگرم شو 

طلاق مث جراحیه نقاهت داره باید تایمش بگذره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
چطوری حوابشونو بدم بنظرت ؟ می‌دونی حرف زدن اونا برام مهم نیست ولی اینکه بهم این حس میده که یکی لمس ک ...

شآنست خوب باشه اینا رو اصلا اهمیت نده من دخترای میشناسن میرن با دوست پسرشون هزار غلط میکنن بعد بایکی عزدواج میکنن همه حسرت زندگی با اون مرد داشتن عزیزم دعا کن خدا یه آدم محجوب با شخصیت جلوت در بیاره اینایی که میگن زر مفته

شآنست خوب باشه اینا رو اصلا اهمیت نده من دخترای میشناسن میرن با دوست پسرشون هزار غلط میکنن بعد بایکی ...

نیمدونم چرا اینطوری شد اصلا 

من که خیلی خوب بودم من شدیدا با وفام شدیدااااااا 

مهربونم خوشگلم خوش اخلاقم باهوشم با اصالتم 

اگر حتی اون آدم بدی بود چرا سعی نکرد به خاطر خوبی من خوب باشه