ی گوشی مخفی داشت پیداش کردم رفت داخل پیام زنگ کلی شماره مرد سیو داشت میگفت ازتابستون خط گرفته ب من نگفته بود امروز فهمیدم البته چندبارشک کردم امروز خودگوشیودیدم بنظرتون چیکارکنم؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چجورمیگی خیانت میکنه با زن اما همجنس گرانیست. مگه چجور میفهمیدی اگه بود
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
یعنی گوشی مخفی گرفته به دوست های پسرش زنگ میزنه؟؟؟؟
همینو من موندم توش فقط شماره رفیقاش سیوبود تو تماساش اسم رفیقاش بود پیاماشم فقط با ی رفیقاش پیام داده بود بقیش ایرانسل و اینا بود شماره خط جدیدشمب من نداد الکی گفت بلدنیستم
چندسال پیش پیام دیدم ک با دختر داده بود کلا هروقت هرگوهی میخوره دستش رومیشه برام اما همجنس فک نکنم ت ...
اگرکاملافکرمیکنی رابطه داره بنظرم خوب مطمئن باش ببین در چه حده البته خیانت خیانته. اما خدانکرده حداقل توسالم باشی زگیل نگیری ازش وگرنه کارت تمومه
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم