2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 32 پست
اگرکاملافکرمیکنی رابطه داره بنظرم خوب مطمئن باش ببین در چه حده البته خیانت خیانته. اما خدانکرده حداق ...

گفت باکسی‌نیستم منم الکی‌گفتم راستشو بگوکاری بهت ندارم اگ خودم بفهمم طلاقموازت میگیرم گفت باکسی نیستم

گفت باکسی‌نیستم منم الکی‌گفتم راستشو بگوکاری بهت ندارم اگ خودم بفهمم طلاقموازت میگیرم گفت باکسی نیست ...

امیدوارم اینطورباشه جون بچشم قسم خورد.شایدم راس میگه . همون شماره هارو با ی سیمکارتی بزن ببین کی جواب میده وات تلگرام دارن. اما بازم حواست ب جریان زگیل اینا باشه

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم اینطورباشه جون بچشم قسم خورد.شایدم راس میگه . همون شماره هارو با ی سیمکارتی بزن ببین کی جوا ...

گوشیش دست خودش ندادک شماره هارو بردارم خیلی بدبختم من بخدا انقداعصابم خورده دارم میمیرم