2777
2789
عنوان

بچه ها کمککک

150 بازدید | 12 پست

من اکسمووو خیلی دوس دارم خیلیییی :) 

ولی خب کات کردیم و اون با یکی دیگ.. 

بعد من داشتم چکش میکردم ک.... 

دیدم رو اکی چن ماهه نمیاد امروز عان شده ینی 25 دقیقه پیشش

دستم خورد ی استیکر فرستادم سریع چت پاک دو نفره کردم برا دوتامو

بعد 3.4 رو دوتا اکش عانشد 

تو اپ های دیگ هم عانه کلا.. 

بنظرتو دیده؟؟؟ 

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طوری نیست یهویی شاید دید به یادت افتاد

مبارکش نباشه پسره بی لیافتتت 

الان داره با رفیقم چت میکنه 🤣... هعی 

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

از منی که چندسال ازت بزرگترم بشنو بشین درس بخون همون هدفت که نمونه هست قبول شی عشقی که تو الان داری تو دلت ۵سال دیگه به خودت میخندی میگی واقعا این بود کسی که من دوستش داشتم این چیه آخه ببین اشتباه نرو تا قبل کنکور عاشق شدن بی فاینده هست این اکس نیست خنده ای هست برای روزایی که بخندی بگی وای این اخه چیه 😂

پار هرچی که درست بود موندم ، حتی اگه تنها موندم 🙂

از منی که چندسال ازت بزرگترم بشنو بشین درس بخون همون هدفت که نمونه هست قبول شی عشقی که تو الان داری ...

وای حاجی آجیم داره برا نمونه دولتی میخونه 🤣🤣اکم دس دو نفره 

چیبگم، درس ک میخونم

دوازدهمم ولی خب دوسش دارم دس خودم نیس ک 

از منی که چندسال ازت بزرگترم بشنو بشین درس بخون همون هدفت که نمونه هست قبول شی عشقی که تو الان داری ...

نظرت دیده؟ 

من نمونه دولتی درس خوندم درسته روزای سختی برام رقم زد تحت فشار شدید بودم در حدی که دوست ندارم به بهترین روزای عمرم یعنی دبیرستان برگردم نمیدونم شاید بخاطر این نیست بخاطر دورانی هست که تحت فشار خونواده و محدودیت هاشون بودم 

من دوران راهنمایی یکی از شاگردای خفن مدرسه بودم که آوازم تو شهر پیچیده بود نمونه جزو سه نفر برتر بودم چون تمام روزای سال نهمم رو با وجود عشقی که تو دلم داشتم درس خوندم 🙂 تست زیاد زدم بشین بخون و متمرکز شو رو هدفت ببین تو الان تو اوجی میتونی تصمیم های بزرگی برای آیندت بگیری خواهش میکنمم به فکر آیندت باس ۲۰ رو که رد کنی فقط خودتیو اهدافت درآمدی که داری اون موقع میفهمی چقد مهم بوددروزایی که گذروندی

من نمونه دولتی درس خوندم درسته روزای سختی برام رقم زد تحت فشار شدید بودم در حدی که دوست ندارم به بهت ...

مرسی خوشگل من.. 

فقط توم عین بقیه فکر نکنی خودم کلاس هشتم ها /

کاربری دست 2 نفر 

وای حاجی آجیم داره برا نمونه دولتی میخونه 🤣🤣اکم دس دو نفره چیبگم، درس ک میخونمدوازدهمم ولی خب دوسش ...

دوازدهمممم ،کاش من برمیگشتم به اون زمان تورو خدا درس بخون اگه بخونی قبول شی زندگی که برات روزای بهتری رقم میزنه فاز عاشقی الانت درک میکنم ولی تو ۲۰ رو رد کنی دیگه عاشق این آدم نیستی بخون عزیزم بخون که من میدونم وقت تلف کردم تو سال دوازدهم چقد بعدا درد آوره سال اول پرستاری قبول شدم نرفتم بعد مامایی قبول شدم رفتم دوباره افتادم تو فکر پزشکی نشستم کنکور دادم تا پزشکی  قبول شدم ببین اگه سال اول خونده بودم این همه استرس و زجر از این رشته به اون رشته نمیکشیدم به هدفات فکر کن

دوازدهمممم ،کاش من برمیگشتم به اون زمان تورو خدا درس بخون اگه بخونی قبول شی زندگی که برات روزای بهتر ...

خیلی خوب خوندی ک سال اول هم پرستاری اومدی. 

آفرین عزیزدلم 

منم دارم خوب پیش میرم برا کنکور.. خیلی خوب دارم میرم جلو 

دعا کن منم موفق شم 🕊️

من خودم اعتقاد ب عشق ندارم. دوستام ک شکست عشقی خورده بودم خودشو گفتن بخاطر مشاوره ها سوگند خوب شدیم 😂ولی برا خودم معلولم