2777
2789

ای کاش یجوری میشد میومدین ارایشتون هرروزمیکردم 

بند اصلاح ابرووکس صورت رنگ مو

موهاتون درست میکردم 

تادستم می افتادروش

ب خاهرم میگم هزارتاقسم میخوره ب مادرمیگم بیاارایشت کنم میگه کاردارم 

نمیدونم التماس کی کنم خدا

آخی 😂 

کاش من خواهرت بودم عاشق اینجور چیزام 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی علاقه داری تو آرایشگاه کار کن برای همه انجام بده 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
بخاطره بچهام نمیتونم بایدتوخونه تمرین کنم اونم کسی نمیادش

من تو دیوار دیدم مدل رایگان یا پول مواد میگیرن تو خونه انجام بدن به سالن درصد ندن توهم بزن شاید پیدا شد 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
من جای ک هستم روستاست فک نکنم اینجاداشته باشه کسی نمیادش

دوست آشنا در همسایه بگین میان تو دیوار هم آگهی کنید هم محله خودتون پیدا میشه 

کسی نمیادش میگم خاهرمادرم هم نمیادش

کاش میتونستید همون آرایشگاه برین بچه ها رو بسپرین دست مادر یا خواهر یا دوست کسی بتونه نگه داره