سلام خانوما شما هم تو بارداری از خودتون بدتون میومد؟من چاق شدم حس میکنم زشت شدم نه میتونم ارایش کنم نه مو رنگ کنم نه لاک بزنم چاقم شدم خیلی از خودم متنفر شدم حس بدی چکار کنم🥲😔
من که امینوسنتز ندادم خطرناک ممکن کیسه اب پاره بشه ،بنظرم اینا بیشتر دارن تجارت میکنن دکتر نیستن بیز ...
اره کار خوبی کردی منم دوبار سلفری گفت بده هر سری ۴ تا شیشه بزرگ ازم خون گرفتن هرماهم ک دوسه باری مارو میفرسته آز کمخونی از دستش
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
الان آخه کی آمینو میده ریسک سقط داره من ک سلفری دادم ۶تومن شد جوابش خوب بود
منم سلفری دادم دوبار اکی بود الکی همه رو میزنن ریسک متوسط و بالا
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
بخدا چکاپ نوشت برام هورمونی شد ۱۶ ملیون ازم ۹ تا شیشه بزرگ خون گرفتن بعد دوباره چکاپ نوشت شد ۴ تومن ...
اره خدا وکیلی من حس میکنم یکیو ک استرسیه مث منو تو رو گیر میارن هم جیب دوستاشونو پر کنن هم درسایی ک خوندنو با آزمایشای ما دوره کنن😂😂😂
امیداره بخوبی زایمان کنیم دکتر خوب پیدا کنیم اذیت نشیم دیگه خواهر
ان شاالله عزیزم♥️🙏
خانما من جلوگیری ندارم.ولی دیرور توی لگن سمت چپم درد زیاد داشتم قرص دوفاستون می خورد برای تنظیم پریود...فردا روز اخر قرصه..امروز این درد دیروز تو لگنم نیس..بنظرتون این درد ممکنه از عفونت باشه یا اجتمال بارداری هم داره