2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 64 پست
خانما من جلوگیری ندارم.ولی دیرور توی لگن سمت چپم درد زیاد داشتم قرص دوفاستون می خورد برای تنظیم پریو ...

حتما برو دکتر گلم بارداری که درد داره سه ماه اول انگار درد پریود داری 

دکتر من فرانک نظری عزیزم

مرسی گفتی حواسم باشه😂😂😂

♥️😘

مال من اسمش فاطمه زمزمی ستارخان

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم عزیزی🤣

😂😂😂♥

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خب قطع پریودی بعید ،ی بیبی چک بزار صبح

من چهار پنج روز دیگه موعدمه..الان زوده..البته من یکسال جلوگیری ندارم بخاطر تنبلی تخمدان هم داشتم ولی چون بچه دارم.جدی پیگیر نشدم..

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من چهار پنج روز دیگه موعدمه..الان زوده..البته من یکسال جلوگیری ندارم بخاطر تنبلی تخمدان هم داشتم ولی ...

خب حتما بیبی چک بزار اگر مثبت بود برو آزمایش بتا بده امکانش هست مامان شده باشی دوباره

خب حتما بیبی چک بزار اگر مثبت بود برو آزمایش بتا بده امکانش هست مامان شده باشی دوباره

ی درد عجیب داشتم ک امرور قطع شد..خودم بعید میدونم.علایم خاصی ندارم.علایمام از قبل میدونستم اصلا حس ششمم قوی میشد میفتاد ب دلم باردارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ی درد عجیب داشتم ک امرور قطع شد..خودم بعید میدونم.علایم خاصی ندارم.علایمام از قبل میدونستم اصلا حس ش ...

نمیدونم والله عزیزم ولی تونستی برو دکتر غدد چون هورمون برا دکتر غدد 

نمیدونم والله عزیزم ولی تونستی برو دکتر غدد چون هورمون برا دکتر غدد

من میدونم هورمونم بهم ریخته.از ی طرف ذلم میخاد یچه از ی طرق نمیخاد..از شرایط موجود و وضغیت اعصاب میترسم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من میدونم هورمونم بهم ریخته.از ی طرف ذلم میخاد یچه از ی طرق نمیخاد..از شرایط موجود و وضغیت اعصاب میت ...

من باردارم واقعا سخته فقط خدا کمک مون کنه اگر ی دونه داری بنظرم کافی باز هر طور خودت دوس داری گلم 

گلم ماشالله بهت

ممنون عزیرم..دخترم دلش ابجی میخاد..سنم داره بالا میره دلم میخاس یکی دیگه بیارم یا خواهر بشه یا برادر برای پسرم...ولی واقعا دودلم منطق میگه نه ولی احساسم میگه بیار..خیلی دلم بچه میخاد.من چند سال پیش بعد تولد پسرم ناخاسته باردارشدم سقط کردم.عذاب وجدان اون دارم دلم میخاد یکی جایگزین کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...