2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 64 پست
لوآزمایش ارایش هام همه مارک و خارجی گلم ولی دکترم گفته کلا ممنوع حس میکنم افسرده شدم زشت شدم چاق شدم ...

وا چ عجیب پس ب حرف دکترت گوش کن

ولی من لوازمی ک مضره رو استفاده نمیکنم 

لوازم اریشی هم میخرم دقت میکنم اینا تو ترکیباتش نباشه

فتالات 

پارابن

رتینوئید

اکسی بنزن

ویتامین A

رنگ مو هم فاقد امونیاک 

خیلیا رو هم دیدم اصلا کار ب ترکیباتش ندارن همه چی میزنن و بمن میگن حساس نباش😂😂

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چ عجیب پس ب حرف دکترت گوش کنولی من لوازمی ک مضره رو استفاده نمیکنم لوازم اریشی هم میخرم دقت میکنم ...

مرسی عزیزم من دوستمون کانادا هستن میگم برام میارن جنس خوب یا سفارش میدم جنس خوب بیارن همینجا ولی از وقتی دکتر گفت حالم بده 

مرسی عزیزم من دوستمون کانادا هستن میگم برام میارن جنس خوب یا سفارش میدم جنس خوب بیارن همینجا ولی از ...

تا حالا نشنیده بودم دکتری بگه ارایش نکن شاید یه دلیلی داره

مشکل انعقاد خون اینا داری؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

تا حالا نشنیده بودم دکتری بگه ارایش نکن شاید یه دلیلی دارهمشکل انعقاد خون اینا داری؟

نه گلم هیچ مشکلی ندارم دکترم زیادی آدنوزین می ترسونه همون اول دو تا لیست داده بخور ک نخور ها و اینکه من فقط تیروئید کم‌کار دارم همین 

نه گلم هیچ مشکلی ندارم دکترم زیادی آدنوزین می ترسونه همون اول دو تا لیست داده بخور ک نخور ها و اینکه ...

اهان منم یه دکتر دارم تاالان فقط اوردای ناشتا میده کلی سونک ازمایش الکی کلی لیست مسخره تاالان ک هفته۲۲ هستم فقط استرس از کاراش 

الان میخام اگر بشه عوضش کنم واقعا تو مخمه کاراش خصوصا سنو ها و ازمایشای اضافی بدنم سوراخ شده از انژیوکت

بالای ۱۵ تا سنو دارم تو این چن ماه

اهان منم یه دکتر دارم تاالان فقط اوردای ناشتا میده کلی سونک ازمایش الکی کلی لیست مسخره تاالان ک هفته ...

افرین عین دکتر من همش آزمایش و سونو الکی میده هی منو میفرسته پیش دوستاش پورسانت بگیره دکتر پیدا کنم تغییرش بدم خل شدم از دستش بخدا من بچم سالم رفتم غربالگری ها گیر داد برو اکو قلب جنین بعد گفت nbباید بالای ۵ باشه برا بجت۴.۳ برو پیش فلان جنین شناس ببین آمارش گرفتم دوستم ماما گفت دکترت پولکی الکی میفرستت آزمایش هام فرستادم برا دکتر ژنتیک و از ۱۰ تا دکتر جنین شناس آشنا پرسیدم گفت بچت سالم بینی تو کوچولو بچت هم عین خودت عملی بینیش خب دکتر من خله 

افرین عین دکتر من همش آزمایش و سونو الکی میده هی منو میفرسته پیش دوستاش پورسانت بگیره دکتر پیدا کنم ...

وای بخدا من انتیم ۱.۴ بود غربالگری اول ریسک کم فرستاد غربالگری دوم بعد غربالگری دومم ریسک متوسط گفت سلفری حالا جهنم پولش این ک تو هفته ۱۸ چ استرسی کشیدم بماند

قند هر ماهی یکی دوبار میدم همیشه بین ۸۹ تا ۹۲ چند روز پیش گفت بخاطر قند خون بالات باید اکو قلب جنین میدادی حالا اکو دادم باز دوستش نوشته بود نرمال حالا باز میگه نه چون جفت قدامی بوده باید مجدد ۶ هفته بد تکرار بشه ینیییییییی ادم خفشششش کنه 

خود اون اکو قلب انقد طول کشید ک پروپش مث سیخ داغ شد 

خب اینا ویتامین داره اگر ضرر نیست پس چیه 

فقط تعویض دکتر 

وای بخدا من انتیم ۱.۴ بود غربالگری اول ریسک کم فرستاد غربالگری دوم بعد غربالگری دومم ریسک متوسط گفت ...

افرین عین من منم هر ماه آزمایش قند و تیروئید بچه منم جفتش قدامی

دکترا تهران لعنتیا فقط استرس میدن من انقدر گریه کردم دیگه به حرفش گوش نمیدم خستم کرد

افرین عین من منم هر ماه آزمایش قند و تیروئید بچه منم جفتش قدامیدکترا تهران لعنتیا فقط استرس میدن من ...

اره بخدا 

یارو تو شهرستان ۳۰ هفته بود تاپیک زده بود غربالگری چیه گفتم خوشبحااااالت ک نمیدونی برگشت گفت بهداشت میرم چیزی نگفت😂 ببین حالا بچهاشون چ تپل و جون دار میان و بزرگ میشن

اره بخدا یارو تو شهرستان ۳۰ هفته بود تاپیک زده بود غربالگری چیه گفتم خوشبحااااالت ک نمیدونی برگشت گف ...

افرین من رفتم بهداشت

شت دم خونمون گفت دکتر نرو خیلیا میان اینجا اصلا غربالگری نمیرن دیدم راست میگه بچه هاشون سالم تپل مپل مادرا بی استرس بعد من

افرین من رفتم بهداشتشت دم خونمون گفت دکتر نرو خیلیا میان اینجا اصلا غربالگری نمیرن دیدم راست میگه بچ ...

میدونم بابا 

اخه مگه سندروم دان چقدر فراگیره تو ایران ۲ بار غربالگری و انتی و سلفری و امینو رو از همه میگیرن 

کلا سالی ۱۰۰۰ جنین تو ایران ممکنه سندرون دان داشته باشن ک اونام تو خانواده هاشون سابقه دارن یا سنشون خیلی بالاس و مشکل دارن خودشون میدونن هر روز تو مطب دکتر من ۵ نفری منتظر امینو سنتز بودن😂😂 بیچاره ها هم جوون و بدون سابقه معلومه الکیه دیگه

میدونم بابا اخه مگه سندروم دان چقدر فراگیره تو ایران ۲ بار غربالگری و انتی و سلفری و امینو رو از همه ...

من که امینوسنتز ندادم خطرناک ممکن کیسه اب پاره بشه ،بنظرم اینا بیشتر دارن تجارت میکنن دکتر نیستن بیزینسمن هستند گلم