2777
2789
عنوان

پیشنهادتون برای ازدواج قبل از عید

1797 بازدید | 115 پست

سلام دوستان وقت بخیر

چند وقت قبل تاپیکی زدم مبنی بر اینکه خواستگاری دارم که بهش جواب مثبت دادم ولی الان در حال حاضر چون تازه چند ماه پیش ماشین خریده و بابتش وام گرفته توی شرایط مالی خوبی نیست! در کل وضعشون بد نیست ولی در حال حاضر توی شرایط سختی هستن!

حالا بنا به شرایط، ایشون و خانوادش اصرار دارن تا قبل از عید بریم سر خونه زندگیمون

ولی به هر دری زده پول جور کنه، جور نشده، هر بانکی که بگید رفته ولی گفتن دیگه وام نمیدن تا برج ۴ سال آینده

از بعضی از دوستاش هم طلب قرض کرده ولی اونا هم گفتن الان دستشون خالیه! به مدیرشون هم گفته ولی جواب مشخصی نگرفته، تازه مدیرشون هم بخواد بهش وام بده نهایتا ۱۰۰ تومن میده! 

خیلی تحت فشاره، از طرفی طلا هم ثانیه ای داره بالا میره و اصلا داره جوری میشه که حتی نتونیم حلقه هم بگیریم!

پیشنهاد شما چیه؟

فقط لطفا نگید فعلا عجله نکن و ... 

من قبلا جدا شدم، عروسی هم نمیخوام ولی برای خریدای عقد یه حداقلی لازم هست که فعلا نیست!

لطفا نظرتونو بگید🙏🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا عجله نکناگه عجله داری ازون حداقل ها بگذر

عجله نکنم مثلا چه فرجی میشه؟؟؟

می دونی تا برج ۴ که پول بیاد تو دستش طلا چقد رفته بالا؟

اون موقع همون حلقه رو هم نمیشه خرید!

عجله نکنم مثلا چه فرجی میشه؟؟؟می دونی تا برج ۴ که پول بیاد تو دستش طلا چقد رفته بالا؟اون موقع همون ح ...

خب الانم شرایطش نیست دیگه

عجی مجی نمیتونه بکنه که

ان شالله گره از کارتون باز بشه

اره زودتر ازدواج کن شرایط داره داغون تر میشه

همه همینو میگن

باز خداروشکر جهیزیه م تقریبا تکمیله وگرنه هرجا میریم برا خرید بعضی چیزا میگن تا هفته ی آینده افزایش قیمت داریم!!!

همه همینو میگنباز خداروشکر جهیزیه م تقریبا تکمیله وگرنه هرجا میریم برا خرید بعضی چیزا میگن تا هفته ی ...

خب خداروشکر. کامله. من  برقی هام تقریبا گرفتم ظرف و اینام نه امروز به خواستگارم گفتم تند تند کارات انجام بده سریع عقد کنیم یک محضر بریم و یک جشن کوچیک تو خونه بعد میگه نه من خیلی بهتر میخوام بگیرم. حالا من میگم نه زود بگیریم ساده عقد شیم من مجردم ایشون یکبار ازدواج کردند

ساده بگیر مراسم رو مهم ها رو دعوت کنید و واقعا میگم تا قبل عید تموم کن بره

همین برنامه رو داریم

یه بله برون که درجه یک ها رو دعوت می کنیم

عقدمونم محضره

فقط دغدغه ش خرید طلا و لباسه

به نظرتون نهایتا بگم حلقه مشکلی نیست؟

البته خودم گفتم ولی خودش قبول نمیکنه میگه زشته درست نیست

به حلقه و یک دست لباس رضایت بدم کافیه به نظرتون؟

این بستگی به خودت داره اگه طرفت آدمیه که قدر میدونه 

و خودتم ادمی هستی که تو شرایط سخت منت نذاری و بعدها که فشار زندگی زیاد شد این موضوعاتو هی به روش نیاری میشه

همین برنامه رو داریمیه بله برون که درجه یک ها رو دعوت می کنیمعقدمونم محضرهفقط دغدغه ش خرید طلا و لبا ...

حلقه ببین دست دوم میتونی پیدا کنید 

نشد حلقه نقره بگیره 

نشد رنگ تابت بنداز به کسی نگید