2777
2789

چهارساله متاهلم تو عقدیم 

اوایل بخاطر سن کممون‌ناپختگی‌هایی کردیم ک خانواده ها‌ اومدن وسط و مشکلاتمون رو حل کردن 

و این بین اتفاقاتی افتاد ک میون پدر و وشوهرم شکراب شد طوری ک شوهرم یکساله نمیاد خونمون 

و کلا خانواده من حمایتگر نیستن و هوای زندگیمون رو ندارن برعکس خانواده شوهرم ک حمایتگرن 

حالا حدود شیش ماه هفت ماهه ک خانواده شوهرم پنج شیش بار زنگ زدم بیان ک برای عروسی ولی پدرم جوابشون رو نمیده

و دیگ هممون عاصی شدیم هرچقد خواهربرادرام و مادرم حرف میزنن باهاش تاثیری ندارع و گفت من جهازت رو میدم برو همه بهونشم اینه ک شوهرت رفت و آمدی نیست ولی برخورد خودشو نمیبینه 

خلاصه الان شوهرم گفت عزوسی میگیرم تا چند وقت دیگ 

تنها مشکلی ک با شوهرم دارم اینه ک ممکنه ببرتم روستا زندگی کنیم ( خونشون تو روستا با فاصله ی رب تا شهره من شهرم) اونجا زمین دارن شوهرم میگه خونه باب دل خودمون بسازیم و چند سال اول زندگی تو شهر اجارع کنیم 

موندم چیکار کنم🤦🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزینه عروسی رو مگه همسرت نمیده؟ پس کارای عروسی و شروع کنید 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

باید شوهرتو مجبور کنی ک رفت امد کنه 

پدرت بزرگتره حتی اگ مشکلی هم بوده باید گذشت کرد

قید خانواده رو زدن کار درستی نیست

این همه مادر شوهر ها فتنه میندازن پسراشون مگه ول میکنن مامانشون رو ؟

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای محل زندگی باید تو مراحل خواستگاری و آشنایی تصمیم می گرفتید برای عروسی هم پدرتون لجبازی میکنه ولی شما دلشو به دست بیار بعد ازدواج میفهمی که خانواده خیلی مهمه و خانواده همسر هیچ وقت نمیتونن جایگزینش بشن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خوب اگر میخوای با شوهرت ادامه بدی ، باید به حرف اون باشی در کنارش احترام بابات و هم نگه داری. با شوهرت هم حرف بزن بعد ازدواج شما رفت و امدت پابرجا باشه خونه پدرت‌ . هرکس سرجای خودش باشه. حالا شوهرت نمیاد مشکل خودشه .

زیاد عقد موندید این جوری درگیری پیش اومده 

بگو شوهرت کوتاه بیاد. بیاد خونه پیش پدرت و بعد اجازه بگیره که با خانواه بیان. به پدرت هم بگو باید را ...

نمیاد 

بهش گفتم 

کوتاه نمیاد 

چون بابامم جواب تلفن پدرشوهرمم نداد 

شوهرم میگه هروقت زنگ زدن ک بیاین منم میام با خانوادم

خانوادتو ول نکن 🙂 

یروزی همین پسر میگه تو خانوادت رو برای من پسر مردم ول کردی پس منم ول میکنی

مادر پدر هم خون توهستن از پسر مردم که قراره بشه شوهرم بیشتر دوست دارن

به عنوان یه خواهر دوست از صمیم قلب می‌خوام دو دستی بچسبی به پدر و مادرت 

و اگه رفتی پشیمون شدی با یه بچه برنگردی

تلخه ولی حقیقته

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤