دیگه حالم ازین زندگی بهم میخوره.شوهرم اصلا بهم توجه نمیکنه.حوصلمو نداره.همه براش مهمن جز من.حق من این نیست.کل احساسمو.گذاشتم پای کی؟؟بهم میگه ازت سرم.هر حرفی میزنم از نظرش احمقانست.میخوام طلاق بگیرم نمیده.میخوام خودمو بکشم.چجوریشو نمیدنم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم سعی کن خودت خودتو خوش کنی....مگه یه مرد کیه ؟؟؟خدا که نیست بیخیالش شو شایدم انقد بهش میگی بهم توجه کن از توجه کردن بهت لذت نمیبره ..همیشه یکم برا شوهرت مرموز وغیرقابل دست یافتن باش...اگه دم به دم دورش باشی و بگی بمن توجه کن فک میکنه کی شده یمدت پاپی نشو ...بجاش به خودت برس ورزش کن مدل موهاتو عوض کن کارایی کن که براش جالب باشه
خدایا فقط جونمو بگیر.بخدا تحملم تموم شده.کاش انقدر بی وجدان و بی اعتقاد بودم میرفتم بش خیانت میکردم. ...
خب خیانت هم راه بدی نیس
فقط 1 مشکل کوچیک توشه و اینکه به حقت نمیرسی که هیچ, بد ِ ماجرا میشی, پرونده کیفری میخوره پات, مهریه ت سوخت میشه, خانوادتم خودتو مقصر میدونن و بجای همدردی طردت میکنن
اونقد مشکلات زندگی زیادن ب این چیزا توجه نکن ارزش نداره
بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
چیزای که من دیدم تا همین یه ماه قبل نمیگم کسی ندیده ولی خیلی دردناک بوده و میدونم هیچوقت هم تموم نمیشه اوضاعم من برادرم نزاشت طلاق بگیرم خودش کتکم زد که طلاق بگیری میکشمت شوهرمم میبینه هیچ غلطی نمیتونم بکنم خودشو مادر و خواهرش زجرم میدن
هیچوقت فک نکن به اون خیانت کنی اروم بشی از خدا بترس و این حرف رو نزن
به خدا توکل کن زتذگ همه مشکل داره و کسی بی غم نیست
از کسی نپرس خوشبختی کجاس تو بازیتو بکن نویسنده خداس
خیلی شرایطت سخته خیلی اذیت میکنه ...درست عاقلانه تصمیم بگیر اگه نمیتونی ادامه بدی با خانواده ها درمیون بزارین..زندگی ک میدون جنگ نیست طرفت بی محلی و تحقیر میکنه شما هم انجام بدی ک نمیشه ..حتما حتما پیش مشاور برین تا همسرتون بگه ک مشکلش چیه چرا داره اعتمادبنفستونو میگیره