دیگه حالم ازین زندگی بهم میخوره.شوهرم اصلا بهم توجه نمیکنه.حوصلمو نداره.همه براش مهمن جز من.حق من این نیست.کل احساسمو.گذاشتم پای کی؟؟بهم میگه ازت سرم.هر حرفی میزنم از نظرش احمقانست.میخوام طلاق بگیرم نمیده.میخوام خودمو بکشم.چجوریشو نمیدنم.
چه حرف و کار زشتی!! شخصیت خودتو با این حرفا پایین نیار به خودت احترام بزار عزیزم
هر چی هم که باشه خیانت !!!!راهش نیست
شوخیشم قشنگ نیست
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ارزششو نداره كه به خاطرش خودتو بكشي توام مثل خودش باش بهش اهميت نده به خودت حسابي برس و فقط به فكر خودت باش وقتي خودت براي خودت مهم باشي كم كم براي شوهرتم مهم ميشي
لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،، یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی