2777
2789
عنوان

دلم میخواد بهش خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4148 بازدید | 226 پست

عزیزم به خودت مسلط باش....زندگی همینه...تو فکر میکنی شوهرهای دیگران چه جورین؟؟؟ همش قربون صدقه میرن؟؟؟ فکر میکنی خورد نمیکنن زنشون رو؟؟  پس همه باید خودمون رو بکشیم؟؟؟ تو که میبینی شوهرت اینجوریه چرا اصلا ازش سوال میکنی؟؟ سعی کن خودت رو بگیری واسش..‌ میدونی یه روانپزشک میگفت گاهی حتی لازمه که خودتو واسه پدر و مادرت بگیری واسه بچت هم همینطور... شوهر که جای خود داره... گلم فکر نکن همه خوشبختن... هیچکس خوشبخت کامل نیست.... پس سعی کن نقطه ضعف شوهرتو پیدا کنی که سر چه مسئله ایی باهات درگیر میشه و خوردت میکنه و دیگه در اون زمینه باهاش حرف نزنی... در کل مردها خیلی بی وجدانن و تمام خوبیها و خاطرات خوش که باهاش داشتیم رو یادشون میره... 

خب خیانت هم راه بدی نیس فقط 1 مشکل کوچیک توشه و اینکه به حقت نمیرسی که هیچ, بد ِ ماجرا میشی, پرونده ...

بعدشم اونم میاد خیانت میکنه خودت بیشتر عذاب میکشی اونم کیفشو میبره

تو مثل دعای مادرم از ته دل می آیی …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سعی کن خودت خودتو خوش کنی....مگه یه مرد کیه ؟؟؟خدا که نیست بیخیالش شو شایدم انقد بهش میگی بهم ...

وقتی حبسم تو.خونه.حتی ی تفریح.واسه خودم ندارم.میگم ببرم بیرون.مدام میگه.کار دارم.تا وقتش خالی شه با دوستاش بدوبذو میره.منم نیاز عاطفی دارم.

خدایاااا.دنیات ته نامردیه  
پنج ساله عمرمو.گذاشتم پاش.زندگیمو.گذاشتم پاش.از بیتوجهیاش دیگه مریض شدم.فقط آرزوم مردنه

اشتباهت همین بوده که کل زندگیتو گذاشتی پاش . هرکی رو دورشو گرفتی دور برمیداره. خودتو دست بالا بگیر منم بعضیا میگن شوهرت ازت خوشگلتره ولی اینقد خودمو بردم بالا وتحویلش نگرفتم که خودش فک میکنه ازش سرم درحالی که اینطوری نیس

به نظر من هراتفاقيم كه بيوفته حق نداري خيانت كني من هيچ توجيهي رو در مورد خيانت قبول ندارم

يعني چي كه طلاقم نميده توافقي ميتوني جدا شي

يه پسر دارم شاه پسره❤️براي من تاج سره❤️ازهمه ي دنيا سره❤️اميد فرداي منه❤️تموم دنياي منه❤️تو دنيا همتا نداره❤️اين پسرو شاه نداره😍👶🏻🤰🏻

منم6ساله ازدواج کردم وشوهرم ب همه توجه داره جزمن,, واقعا ناراحت کنندس ولی چکارمیشه کرد,, منم هزاران بارخواستم جداشم,, طلاق نداده, هیچ راهیم جزصحبت نیست ک اونم میگه من خوشم نمیادجلو مردم بهت توجه کنم

راهش این چیزا نیست...باید بیشتر به خودت برسی جوری که اونو تحریک کنه بلاخره سلیقه شوهرت دستته میدونی از چیا خوشش میاد مثلا عطری که اون دوست داره رو بزن ارایش باکلاس کن لباس خوب بپوش و به شوهرت یکم کم محلی کن.نه خیلی تابلو فقط یکن خودتو پیششش بگیییر هر چی بیشتر به خودت برسی و کم تر واسه محبت بهش التماس کنی اون بیشتر میبیندت.ما زنا باید خودمون اونقد بالا بالا ببینیم که محبت کردن یه مرد چیزی ازمون کم نکنه.مطمعنم مردام بیشتر جذب همچین زنایی میشن

عزیزم واسه حل مشکل منم یه صلوات بفرستین😘بیشترم فرستادین اشکال نداره اخه مشکل زیاد دارم😊

اول نه طلاق نه خيانت برو مشاور و شوهرتم مجبورش كن بياد بيشتر روي خودت كار كن و اعتماد به نفس از دست رفتت رو دوباره به دست بيار ورزش كن به خودت برس و گاهي دردسترسش نباش تا اونم نگرانت بشه بيشتر به فكرت باشه بهش نچسب بيشتر اوقاتت رو به خودت اختصاص بده

💕خدايا سپاس گذارم كه هستي💕👨‍👩‍👧‍👦
بعدشم اونم میاد خیانت میکنه خودت بیشتر عذاب میکشی اونم کیفشو میبره

میدونم.خیانت راهش نیست.فقط انقدر کمبود عاطفی پیدا کردم هم میخوام جبران کنم.ه. انتقاممو ازش بگیرم.میگم دلم میخواد.ولی واقعا اینکاره نیستم.آنقدر اعتقاداتم ضعیف نشده هنوز ک همچین گناهی بکنم

خدایاااا.دنیات ته نامردیه  
شوهرم میگه عاشقمه دوستش دارم ولی همش تمایل دارم با پسرا دیگه هم باشم وبازهم خودنمایی کنم🤐🤐🤐نمی دو ...

تنوع طلب بودن و پایبند اخلاقیات نبودن اینجور حالت هایی رو پیش میاره درست مثل مردها علت خیانتشونم همینه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

عزیزم البته خیلی توضیح ندادی ،ولی به جای غصه خوردن به خودت برس ،با دوستات بگرد ،جمع های زنانه خیلی خوبن ،دوست پیدا کن ،مرد که خدا نیست که اگه دوروز نگات نکرد دنیات به هم بریزه،حالا نمیدونم رفتارت چطوریه باهاش ،ولی مردا بفهمن خیلی نیاز به توجهشون داری پررو میشن