2777
2789
عنوان

دلم میخواد بهش خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4148 بازدید | 226 پست
خردش کن بگو هیچ گهی نیستی البته ببخشیدا محلش نده فقط بخودت برس خودتو سرگرم کن ورزش کن اونو هم بحال خ ...

پنج ساله عمرمو.گذاشتم پاش.زندگیمو.گذاشتم پاش.از بیتوجهیاش دیگه مریض شدم.فقط آرزوم مردنه

خدایاااا.دنیات ته نامردیه  

متنفرم از کسانی که جلوی زن و شوهر میگن یکیشون سرتره 

همون احمق ها ناراحتی و این شک ها رو بوجود میارن

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سعی کن خودت خودتو خوش کنی....مگه یه مرد کیه ؟؟؟خدا که نیست بیخیالش شو شایدم انقد بهش میگی بهم توجه کن از توجه کردن بهت لذت نمیبره ..همیشه یکم برا شوهرت مرموز وغیرقابل دست یافتن باش...اگه دم به دم دورش باشی و بگی بمن توجه کن فک میکنه کی شده یمدت پاپی نشو ...بجاش به خودت برس ورزش کن مدل موهاتو عوض کن کارایی کن که براش جالب باشه

خدایا فقط جونمو بگیر.بخدا تحملم تموم شده.کاش انقدر بی وجدان و بی اعتقاد بودم میرفتم بش خیانت میکردم. ...

خب خیانت هم راه بدی نیس

فقط 1 مشکل کوچیک توشه و اینکه به حقت نمیرسی که هیچ, بد ِ ماجرا میشی, پرونده کیفری میخوره پات, مهریه ت سوخت میشه, خانوادتم خودتو مقصر میدونن و بجای همدردی طردت میکنن

بدتر از همه نی نی سایت هم باهات چپ میفته😎

ارزششو نداره كه به خاطرش خودتو بكشي توام مثل خودش باش بهش اهميت نده به خودت حسابي برس و فقط به فكر خ ...

من خیلی حساسم.خورد شدم دیگه.چقدر تحمل کنم.خسته شدم.اشغال کاش طلاقم میداد.

خدایاااا.دنیات ته نامردیه  

لابد زیادی تحویلش گرفتی فکر کرده چه خبره بهتره یه مدت روشتو عوض کنی ببینی تغییر میکنه یا نه 

با خیانت شخصیت خودتو زیر سوال میبری

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

با خيانت از چاله در مياي ميوفتي تو چاه

بيشتر مردها تو ايران اينجورين بس كه زندگي گردوندن سخته يكم دركش كن محبت كن اونم بياد سمتت

اگه خيلي ناراحتي طلاق بگير

اما خيانت نكن چون خودت محكوم و ترد ميشي از جامعه و خانواده

خیانت چیه بابا

ب خودت ضرر میکنی نه ب اون

اونقد مشکلات زندگی زیادن ب این چیزا توجه نکن ارزش نداره

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
خب خیانت هم راه بدی نیس فقط 1 مشکل کوچیک توشه و اینکه به حقت نمیرسی که هیچ, بد ِ ماجرا میشی, پرونده ...

عزیزم امضات😍میدونی سخن کیه؟؟؟میدوننا میخوام ببینم خودت میدونی

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی

این چه حرفیه میزنی؟؟؟؟ 

چیزای که من دیدم تا همین یه ماه قبل نمیگم کسی ندیده ولی خیلی دردناک بوده و میدونم هیچوقت هم تموم نمیشه اوضاعم من برادرم نزاشت طلاق بگیرم خودش کتکم زد که طلاق بگیری میکشمت شوهرمم میبینه هیچ غلطی نمیتونم بکنم خودشو مادر و خواهرش زجرم میدن 

هیچوقت فک نکن به اون خیانت کنی اروم بشی از خدا بترس و این حرف رو نزن

به خدا توکل کن زتذگ همه مشکل داره و کسی بی غم نیست

از کسی نپرس خوشبختی کجاس تو بازیتو بکن نویسنده خداس 

این چ حرفاییه خیانت و خودکشی چیه...

خیلی شرایطت سخته خیلی اذیت میکنه ...درست عاقلانه تصمیم بگیر اگه نمیتونی ادامه بدی با خانواده ها درمیون بزارین..زندگی ک میدون جنگ نیست طرفت بی محلی و تحقیر میکنه شما هم انجام بدی ک نمیشه ..حتما حتما پیش مشاور برین تا همسرتون بگه ک مشکلش چیه چرا داره اعتمادبنفستونو میگیره