2777
2789
عنوان

زندایی جدیدم

122 بازدید | 7 پست

زنداییم قبل ازدواج خیلی مهربون بود الان بعد سه چهار ماه ازدواج بچه دار شده میگه من حاضرم بچم زشت باشه ولی فقط برا خودمو شوهرم  باشه و کسی دوستش نداشته باشه حالا این هیچ قبل ازدواج خیلی پسرخالمو دوست داشت  پسرخالم دوسالشه داییم بزرگش کرده زنش میگه نباید شوهرم دوسش داشته باشه بهش حسودی میکنه اخه بچه دوساله.. جدی فازشو نمیفهمم تاحالا ندیده بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست داره شوهرش فقط به بچه خودشون محبت کنه

نه اخه این که هست ولی شما بعنوان یه خانم اگه شوهرت مثلا بچه ی برادرشو دوست داشته باشه شما میگی نهه تو نباید اون بچه ی دوساله رو دوس داشته باشی😐

نه اخه این که هست ولی شما بعنوان یه خانم اگه شوهرت مثلا بچه ی برادرشو دوست داشته باشه شما میگی نهه ت ...

ما هممون بچه های خواهر برادرامونو دوست داریم ولی عشق و محبت ما مخصوص بچه های خودمونه چون اونا هم پدر مادر دارن میتونن به بچه هاشون محبت کنن ولی بچه هامون فقط مارو دارن 

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

نه اخه این که هست ولی شما بعنوان یه خانم اگه شوهرت مثلا بچه ی برادرشو دوست داشته باشه شما میگی نهه ت ...

این دیگه جدید در مورد زندایی حرف زدن 😂اکه شوهر منم به بجه دیگران بیشتر از بچه خودمون توجه کنه ناراحت میشم 

این دیگه جدید در مورد زندایی حرف زدن 😂اکه شوهر منم به بجه دیگران بیشتر از بچه خودمون توجه کنه ناراح ...

اوکیه این درسته ولی تو میای به شوهرت میگی حق نداری بچه ی برادرت یا حالا خواهرتو بغل کنی اصلا غیر منطقیه