2777
2789
عنوان

دلم میخواد بهش خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4148 بازدید | 226 پست
واي😔😔😔😔

شیما جون؟؟من دیروزم تاپیک زدم ولی اخرش ب نتیجه ای نرسیدم..از دیروز ی کلمه هم حرف نزدم با اون دوپا...اول خاستم طلاهامو و کارت بانکی و سوییچ ماشینشو بردارم برم خابگاه...بعد پشیمون شدم...ی دل دگم میگه بمون و تا میتونی ازش بکن....به وقتش ک موقع استخدام رسمیم و تبدیلم شد ازش جدا شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن هیکلم عالیه.پوستم.گندمیه اون سفیده.چشمام روشنه.ولی خب اون خشگله.همه بش میگن چون سفیده فکر میکنن زی ...

خوب اگه مشکل نداری دیگه تحویلش نگیر خوب میشه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
ببین توروخدا قسمت میدم ب جون عزیزات...خواهش میکنم ازش طلاق بگیر..بری زیر ی سقف بدبخت تر میشی...من شر ...

نمیده طلاق.ازش میترسم.اگه پام برسه دم دادگاه تنهایی بیچارم میکنه.هرچی میگم بیا بریم توافقی جدا شیم میگه میخوای دشمن شادم.کنی.لیسانس دارم اما کو کار؟؟

خدایاااا.دنیات ته نامردیه  
ای ولللل بانویی از سرزمین زهد و تصوف 👏👏👏👏👏👏👏👏👏

ممنون از توصیف زیبات مشخصع فوق العاده ادبی هستی و اطلاعات کاملی داری چقدر خوب موفق باشی عزیز دلم ایشالا زودتر جای  نی نی ت پر شه 

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی
خانوم وآقای مسموم!!!؟این توهین نیست نه عزیزم شما به خودت نگیر شما الهه پاکی 😑😑😑سوال پرسیدم همه اب ...

گفتم اقای مسموم که درباره زن ها ذهنیت بد داره!بهتره درست بخونی نکنه اقا هستی که بهت برخورده گفتم مسموم ؟چون فقط در مورد مردا گفتم مسموم نه زن ها اینکه من چیم شما اجازه بده خودم درموردش اظهار نظر کنم نه شما .

ضمنا از نظرم تنوع طلبی همه ندارند فقط یه قشر خاص دارند! خیلی جالبه خودت جواب سوالتو نمیدونی دور ورت خانم زندگی نمیکنه احیانا !!! ادامه این حرفا هم بی فایدست.شب خوش

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

سعی کن پیشرفت کنی

انگیزه پیدا کن

مثلا دانشگاه

کلاس زبان

موسیقی

به یه چیزی عشق بورز و دنبال کن

خیلی بهش نچسب

به خودت برس

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
شیما جون؟؟من دیروزم تاپیک زدم ولی اخرش ب نتیجه ای نرسیدم..از دیروز ی کلمه هم حرف نزدم با اون دوپا... ...

جانم؟

عزيزم كدوم شهر زندگي ميكني

چه شغلي داري و طلاهات تقريبا چقدر اب ميشه؟

اينارو ميپرسم ببينم ميتوني تنهايي زندگي كني يانه

يه پسر دارم شاه پسره❤️براي من تاج سره❤️ازهمه ي دنيا سره❤️اميد فرداي منه❤️تموم دنياي منه❤️تو دنيا همتا نداره❤️اين پسرو شاه نداره😍👶🏻🤰🏻
خوب اگه مشکل نداری دیگه تحویلش نگیر خوب میشه

مشکلی ندارم جز تیپم.ک نمیذاره لباس خوب بپوشم.همه لباسام بلند و دو سایز بزرگتر.شلخته شلخته.نمیذاره تیپ بزنم.خودشم میدونه در حدی هستم ک تیپ بزتم برم بیرون صد نفر آرزو.ی نگاهمو دارن.اما راه میره منو.کوچیک میکنه.از بس تو.گوشم خونده اعاماد بنفسم صفر شده

نمیده طلاق.ازش میترسم.اگه پام برسه دم دادگاه تنهایی بیچارم میکنه.هرچی میگم بیا بریم توافقی جدا شیم م ...

دختر تورو بی کس گیر اورده....برو و قوی باش..مثل دخترای17/18ساله حرف میزنی چرا اصلا بهت نمیخوره 28باشی...برو و ایندتو بساز...اگه خودت الان نسازیش ی عمر باید تو ببخشید ببخشید گوه و اشغال زندگی کنب...بچم ک بیاد دگ هیچی ی ادم بیگناه دگ هم زندگیش سیاه شده

گفتم اقای مسموم که درباره زن ها ذهنیت بد داره!بهتره درست بخونی نکنه اقا هستی که بهت برخورده گفتم مسم ...

آقا خواهش میکنم بیخیال.الان واقعا انقدر حالم بده دعواها دونفرو.جلوم نمیتونم تحمل کنم.من خرابم اصلا.با مخطبتونم هستم.با من بود.بیخیال.

مشکلی ندارم جز تیپم.ک نمیذاره لباس خوب بپوشم.همه لباسام بلند و دو سایز بزرگتر.شلخته شلخته.نمیذاره تی ...

خوب جای اینکه لباس گشادبپوشی تنگ بپوش چادربزن قشنگتره

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
جانم؟ عزيزم كدوم شهر زندگي ميكني چه شغلي داري و طلاهات تقريبا چقدر اب ميشه؟ اينارو ميپرسم ببينم م ...

تهران.شغلمم خوبه مطمئنه بد نیس....سال دگه حدودا 1300حقوقم میشه کمه ولی عوصش سی ساله س.تهرانم.طلاهامم فروختم یبار واسه اون اشغال..الان ده تومن طلادارم کلا

دختر تورو بی کس گیر اورده....برو و قوی باش..مثل دخترای17/18ساله حرف میزنی چرا اصلا بهت نمیخوره 28باش ...

من غلط کنم بچه دار شم.مث بچه ها میمونم.چون جدیم نمیگیره.چون اعتماد بنفسمو خیلی آورده پایین.مث احمقا بام رفتار میکنه.