2777
2789
عنوان

دلم میخواد بهش خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4148 بازدید | 226 پست
وقتی حبسم تو.خونه.حتی ی تفریح.واسه خودم ندارم.میگم ببرم بیرون.مدام میگه.کار دارم.تا وقتش خالی شه با ...

ببين عزيزم شوهرم منم وقت گردش وتفريح بامنو نداره مهم اينه از چه زاويه اي ببيني بزارش پاي كار ومشغله كه همشم بخاطر توهستش

يه پسر دارم شاه پسره❤️براي من تاج سره❤️ازهمه ي دنيا سره❤️اميد فرداي منه❤️تموم دنياي منه❤️تو دنيا همتا نداره❤️اين پسرو شاه نداره😍👶🏻🤰🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی حبسم تو.خونه.حتی ی تفریح.واسه خودم ندارم.میگم ببرم بیرون.مدام میگه.کار دارم.تا وقتش خالی شه با ...

بهش بگو یاخودت منو ببر بیرون یا بذار خودم برم ...باهاش صحبت کن ..ینی نمیتونی یکم ناز کنی ناراحت کنی خودتو مطمعن باش اونم انسانه دلش برحم میاد

والا نصف مردا اینطورن خودشونو از زنا خصوصا زنشون سر میدونن.

این احساس غرور مردونشه.

یه مدت کم محلی کن و خیلی رو انتخابات و حرفات و رفتارت دقت کن که سپجیده و بی اشتباه باشه.خیلی زیاد هم به خودت برس.به حدی که از خودت خوشت بیاد و اعتماد به نفست بره بالا.کلاس زبان برو برو ورزش عکاسی و.... کم کم میاد سمتت

دوستان میشه برای تشکیل قلب نی نی ام و سالم بودنش یک صلوات بفرستین؟؟؟؟ممنونم
بهش بگو یاخودت منو ببر بیرون یا بذار خودم برم ...باهاش صحبت کن ..ینی نمیتونی یکم ناز کنی ناراحت کنی ...

انقدر ازین کارا کردم.هر راهی رفتم دیگه هیچکدوم.جواب نمیده.جوابم شده فقط تو احمقی.بچه ای.بی درکی.نفهمی.بی محلبم میکنم سگ میشه.

خدایاااا.دنیات ته نامردیه  
ببخشید عزیزم.بله سه سال دوست بودم.دو سالو نیمه عقدم

خب چرا پس میگی تو خونه تنهام هنوز که زیر یه سقف نرفتی برو واسه خودت گردش تفریح بزار اون دنبالت باشه نه شما-اگر هم هیچ جور درست نیس چون یادمه انگار تاپیک زده بودی ارز اخلاقاش باهاش نمون نرو زیر یه سقف

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی