2777
2789
عنوان

دلم میخواد بهش خیانت کنم

4144 بازدید | 226 پست

دیگه حالم ازین زندگی بهم میخوره.شوهرم اصلا بهم توجه نمیکنه.حوصلمو نداره.همه براش مهمن جز من.حق من این نیست.کل احساسمو.گذاشتم پای کی؟؟بهم میگه ازت سرم.هر حرفی میزنم از نظرش احمقانست.میخوام طلاق بگیرم نمیده.میخوام خودمو بکشم.چجوریشو نمیدنم.

خدایاااا.دنیات ته نامردیه  

خدایا فقط جونمو بگیر.بخدا تحملم تموم شده.کاش انقدر بی وجدان و بی اعتقاد بودم میرفتم بش خیانت میکردم.خودمو خالی میکردم.

خدایاااا.دنیات ته نامردیه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن نکن این حرفوخدایی نکرده بخوایی خیانت کنی آبروی خودت میره اونم بفهمه طلاقت میده مگه براش مهمه اگه واقعامیدونی درست بشونیس ب حرفاش توجه نکن وطلاق بگیر

تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی

نميدوني خودتو چه جوري بكشي؟!؟ راه زياد هستا...😐😐

برا خيانت راه داري برا خودكشي نداري؟؟؟؟؟

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

ای وای😓

طلاق دادن دست اون نیست ک 

برید مشاور صحبت کنید 

بلایی سر خودت نیار 

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋