2777
2789

بنظرتون اگه منو تو اون شرایط با کبودی  و باند و حال بد ببینه تو روحیه اش تاثیر نمیذاره ؟ خیلی دلم میخواد عمل کنم این فکر چند ساله تو سرمه هر سالم داره عمل گرون میشه هی پولم جمع میشه باز میگم نه باشه سال بعد، الان همه چی اوکیه فقط میترسم از واکنش دخترم

❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط روز اول براشون عجیبه بعد عادی میشه

ولی بعدش منتظر حرکت دستو پاشون باید باشی رو بینیت فن انجام ندن🥴

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
فقط روز اول براشون عجیبه بعد عادی میشهولی بعدش منتظر حرکت دستو پاشون باید باشی رو بینیت فن انجام ندن ...

وای دختر من انقد لوسه مثلا به یجا بخورم دردم بگیره اون شروع میکنه گریه کردن برای همین خیلی استرس لین موضوع رو دارم فن زدنشون که بماند 😭🤣

❤️
تا 7روز ،یکی رو حتما بیار کمکت ،یا برو خونه مادرت گچ رو که بردارم تمومه ،راحت میشی. به نظر من سه روز ...

مادرم میاد عزیزم ، شهر دیگه ام و دخترم اشنایی زیادی با مادرم اینا نداره اگه بهشون عادت داشت خوب بود

❤️
مادرم میاد عزیزم ، شهر دیگه ام و دخترم اشنایی زیادی با مادرم اینا نداره اگه بهشون عادت داشت خوب بود

باشه مشکلی ندارد بالاخره کارای خونت هست می‌کنه ،شوهرتم هست ،نگران نباش ،

به نظرم اگه قصد جدی داری عمل کن ،سال دیگه گرون تر میشه ،من خودمم یهویی رفتم واسه عمل ،الان خوشحالم ،امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره❤️🙌

عمل برای من به قدری راحت بود که اصلا عذابی نداشتم فقط چون می‌ترسیدم چیزی بخورم گرسنه میموندم و فشارم نیفتاد وگرنه نه دردی نه چیزی

کبودیمم تا هفت روز کامل رفت حتی روز هشتم تولد گرفته بودم برا همسرم