2777
2789
عنوان

زندگی شما روبه پیشرفته یا پسرفت

263 بازدید | 19 پست

چرا همه دوروریای من درحال پیشرفتن همه خونه خوب ماشین خوب لباس خوب هرروز لوازم خونه میخرن هرروز در حال دور دور

اونوقت من هشت ساله ازدواج کردم خدا شاهده شوهرم صبح تا شب سر کاره اونوقت هیچ پیشرفتی هم نکردیم فقط در جا میزنیم طلاهامو فروختم ماشین خزیدیم ماشینو فروختیم مغازه زدیم الانم هرروز داریم چک پاس میکنیم به حتی خزید شکممونم کامل نمیرسیم

هی میخام خودمو قانع کنم هممون مثل همیم اما میبینم نهههههه🥴

هیچکدوم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز به روز پیر تر گشنه تر ناامید تر خسته تر داریم میشیم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

خداروشکر رو به پیشرفتم

البته خب پیشرفت ادما با هم متفاوته

من پدرم برام خونه و ماشین خریده

درامدم رو خرج خودم میکنم

درسمم میخونم و ایشالا همینطوری پیشرفت کنم در مسیر علم و ارتقای شغلی🥲❤️

الان بقیه پیش خودشون میگن ببین از هیچی مغازه زدن

همیشه مرغ همسایه غازه

شما از ظاهر میبینی دیگه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣