2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا زندگیم اینجوریه

611 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها خوبین

من ازدواج کردم و واقعا از لحاظ مالی خیلی تحت فشارم..بعضی وقتا بیرونم که میریم مثلا پول شامو من حساب میکنم یا چیزای دیگه،کلن شوهرم بهم پولم نمیده یعنی نداره که بده ولی خب اگه نداره خب اصلا بیرون نریم،نه اینکه بریم من حساب کنم ، من مشکلم اینه که براش اهمیتی نداره زنش حساب کنه ولی برای من خیلی حس بدیه

خانمای دیگه رو میبینم که همش شوهرشون میگه زن حساب کنه بهم برمیخوره و ..همسر من اصلا اینطوری نیست و من خیلی  اذیت میشم بعضی وقتا پدر و مادرم‌ لعنت میکنم که به معنی واقعی به این ازدواج مجبورم کردن

شما راهکاری دارید که چیکار کنم این اخلاقش عوض بشه و مردونه رفتار کنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من خیلی پیش اومده شامو نهار بیرون حساب کنم

بهم بر هم نمیخوره واقعا چه عیبی داره

از نظر مالی تحت فشار نیستیم، خودم میخوام

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
رو دادی بهش از اول نداره نرو رستوران هر وقت گفت بریم بگو پول داری جیبت گفت نه بگو گشنگی میکشم پول نم ...

متاسفانه من نحت تاثیر این فیلمای اینستاگرام بودم فک کزدم مستقل بودن یعنی خودم حساب کنم

حقوقتو درجا تبدیل به طلا کن بعد جلوش بگو پول ندارم ازش پولم بخواهبعد دیگه خودش نمیگه

پول ازش میخوام

نداره هر موقع داشته داده ولی الان خیلی وقته نداده یکم قرض و اینا داره

والا من خیلی پیش اومده شامو نهار بیرون حساب کنمبهم بر هم نمیخوره واقعا چه عیبی دارهاز نظر مالی تحت ف ...

همسرتون بیرونید نمیگه بهتون کارت بده؟

من همسرم وقتی پول نداره خیالش راحته من دارم

پول ازش میخوامنداره هر موقع داشته داده ولی الان خیلی وقته نداده یکم قرض و اینا داره

اگه موقتیه فعلا تحمل کن

همه مشکل دارن

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

پول ازش میخوامنداره هر موقع داشته داده ولی الان خیلی وقته نداده یکم قرض و اینا داره

باشه ببینه شما نداری خودش یه فکری میکنه

ممکنه باعث پیشرفتشم بشه شما بگو به خاطر زندگی دارم پس انداز میکنم

خودتو وارد خرج خونه نکن 

فقط موقع خریدی که سند هست وارد شو  و همونقدرم به نامت بزن

بیخودکردن این اینستاییا ..الگوشون اصلا نکنین ...

حالا همون اینستا عوض شده الان که من خرابکاری کردم دارن میگن هنیشه مرد باید حساب کنه وگرنه مرد نیست زنم زن نیست

باشه ببینه شما نداری خودش یه فکری میکنهممکنه باعث پیشرفتشم بشه شما بگو به خاطر زندگی دارم پس انداز م ...

حتما

الان شوهرم هم ماشین هم خونه رو بدون اینکه بگم موقع خرید زده به نامم

ولی این اخلاقارم داره که من اذیت میشم ولی میگه زندگیا عوض شده یه حقوق کفاف نمیده و باید همکاری کنیم

بازم من از این حرفا اذیت میشم