2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا زندگیم اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 39 پست
همسرتون بیرونید نمیگه بهتون کارت بده؟من همسرم وقتی پول نداره خیالش راحته من دارم

پیش بیاد کارتش نباشه پیشش چرا میگه

منم میگم

اصن حساب مشترک داریم

اخه پول جفتتونه چرا باید ناراحت بشی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتماالان شوهرم هم ماشین هم خونه رو بدون اینکه بگم موقع خرید زده به ناممولی این اخلاقارم داره که من ا ...

خوبه ولی بعضی وقتا یه کارایی باعث پیشرفته زندگی میشه 

شما بهش بگین من پس انداز میکنم برای قدمای بزرگمون 

اونم وقتی یه زره بیشتر بهش فشار بیاد تلاششو بیشتر میکنه و در نتیجه تو زندگی جلوتر میافتین 

همسرتون بیرونید نمیگه بهتون کارت بده؟من همسرم وقتی پول نداره خیالش راحته من دارم

غذاتو بخور لبخند بزن و بگو ممنون بابت شامت 

اگه گفت حساب کن بگو کارت همراهم نیست پول نیاوردم بهش رو نده

هی نفسی میاد و میگاد🙃

حتماالان شوهرم هم ماشین هم خونه رو بدون اینکه بگم موقع خرید زده به ناممولی این اخلاقارم داره که من ا ...

خب اگه همه چیزو زده به اسمت

اصلا توجه نکن

مرد اینجوری کم پیدا میشه دوباره دستش باز بشه احتمالا بدجور دوباره برات جبران کنه.. بخاطر این چیزا زندگیت رو خراب نکن که بعدا بهت اعتماد نکنه یا بگه اشتباه کردم ماشین رو به اسمت کردم

امیدوارم همیشه خوشبخت باشی

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

ببین بنده خدا از خودش هیچی نداره 

اینم ببین دیگه....

واقعا نامردیه اون از همه داراییش برای تو گذشته تو‌ پول خوزدت رو‌حساب میکنی.

حقوقتو درجا تبدیل به طلا کن بعد جلوش بگو پول ندارم ازش پولم بخواهبعد دیگه خودش نمیگه

من لایکم رو برداشتم از خرفت 

چون اسی میگه خونه و ماشین رو شوهرش به نام اسی کرده 

خب اون بنده خدا همه زندکیش به نام زنشه چه نقطه امنی داره ؟

داره قسطای وام خونه ماشین اسی رو میده 

اسی دو سه تا رستوران میره حساب میکنه میشمره

واقعا مردا خیلی دلشون بزرگه ما زنا نه

من لایکم رو برداشتم از خرفت چون اسی میگه خونه و ماشین رو شوهرش به نام اسی کرده خب اون بنده خدا همه ز ...

منظورم برای پیشرفته زندگیشه 

نه بگه چون پوله خودمه 

به نظم وقتی زن کار میکنه و سختی میکشه حداقل برای زندگی هم مفید باشه نه خرج خورده ریز بشه در نهایت معلوم‌نباشه

منظورم اینه باعث شه هم توی زندگی پس انداز داشته باشن هم اینکه شوهرشم راه بیشتری برای پول دراوردن پیدا کنه

من لایکم رو برداشتم از خرفت چون اسی میگه خونه و ماشین رو شوهرش به نام اسی کرده خب اون بنده خدا همه ز ...

نه بحث دل بزرگی نیستش فک کنم تاثیر اینستا و ایناست وگرنه من خودم میدونم همسرم خوبه ولی اینستا میرم میبینم همه میگن ما با شوهرمون میریم بیرون دست تو جیبمون نمیکنیم من ناخوداگاه ناراحت میشم میکم مگه من چی کم دارم

منظورم برای پیشرفته زندگیشه نه بگه چون پوله خودمه به نظم وقتی زن کار میکنه و سختی میکشه حداقل برای ز ...

بله منم از حرفای بچه ها فهمیدم حفوقمو بدم طلا بعدا خ‌استیم قدم بزرگی برداریم کمک کنم خیلی بهتره حداقل دیده هم میشه زحمتم

خب پیشنهاد بیرون رفتنو قبول نکن

گفت بریم، بگو پول داری؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜