2777
2789
عنوان

کی دوست داره بچه اش نمازخون بشه

264 بازدید | 29 پست

تا هفت سالگی باید تمام خواسته های بچه رفع بشه یا یجوری حل بشه... 

هفت به بالا هم باید آداب مختلف را یکی یکی براش درونی کنیم

مثلا آداب معمانی رفتن

اداب غذا خوردن... 

تشکرکردن، سلام گفتن.... 

بچه ای که ادبش درست باشه

کم کم ادب نماز و تشکر ازخدابراش آسان میشه

هستید بقیه را بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه گفته های ما رو عمل نمیکنه

بلکه شبیه رفتار ما میشه

شما نماز بخونی و رفتارت هم انسانی باشه بچه خودش ترغیب میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بچه گفته های ما رو عمل نمیکنهبلکه شبیه رفتار ما میشهشما نماز بخونی و رفتارت هم انسانی باشه بچه خودش ...

دقیقا

برعکس نماز بخونی ولی رفتارت بد باشه، بچه از دین زده میشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه گفته های ما رو عمل نمیکنهبلکه شبیه رفتار ما میشهشما نماز بخونی و رفتارت هم انسانی باشه بچه خودش ...

اینجوری تا وقتی که وارد اجتماع نشده والا خاله من خودشو برا نماز پاره می‌کنه مسجد برو هیبت برو دخترا دریغ از یک ذره نماز و اینا 

تنها عامل برای من رفتار پدر و مادرم بود و بس

پدرم نماز اول وقت می‌خوند ولی عین وسواسی‌ها بچه ده ساله رو سین جیم می‌کرد که نماز خوندی یا نه؟؟؟ چرا تند تند خوندی؟ چرا من ندیدم؟

یه آدم بداخلاق که هفته‌ای دو سه بار باید از دستش گریه می‌کردم

از لج اونم که بود ده سال الکی ادای نماز خوندن درآوردم، از نماز به شدت متنفر بودم تا اینکه بالاخره کم کم خودم برگشتم

یعنی خود ابلیس هم نمی‌تونست این‌جوری از خدا دورم کنه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

تنها عامل برای من رفتار پدر و مادرم بود و بسپدرم نماز اول وقت می‌خوند ولی عین دیوونه‌ها بچه ده ساله ...

منم مثل شما

بابام سر همه چیز گیر میداد اخلاقش هم گوه

دو ساعت نماز میخونه ها، ولی بعدش برمیگرده همسرش رو کتک میزنه :)

نماز رو از بابام یاد گرفتم برای همین نمیخونم...نمیتونم تحمل کنم که داخل خونه بابام شبیه اون نماز بخونم ... حجابم رو از مادرم یاد گرفتم :) و بمیرمم بی حجاب نمیشم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من دوست دارم بچه هام نماز خون بشن ولی اجبار نمیکنم سعی می کنم راه درست رو نشون بدم خودشون انتخاب کنن دوست دارم عاشق خدا بشن و با عشق نماز بخونن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
منم مثل شمابابام سر همه چیز گیر میداد اخلاقش هم گوهدو ساعت نماز میخونه ها، ولی بعدش برمیگرده همسرش ر ...

واقعا جهنمه، ما باز مشکل خشونت خانگی نداشتیم بمیرم که انقدر زجر می‌کشید😢 کاش سرش به سنگ بخوره آدم بشه، آخه مگه زن زدن داره

من از اونجایی که یه مدت رابطه‌ام با کل دنیا قطع شد و تنها مونده بودم رابطه‌ام با خدا یه کم بهتر شد و تونستم نماز رو دوباره شروع کنم، اولاش سخت بود واقعا

اما کم کم درست شد

حس خوبی داره، از اینکه می‌بینم الان بخاطر خودم و با انتخاب خودم دارم انجامش میدم خوشحالم یه جورایی

حال روحیم هم واقعا بهتر شده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

باید ازهمون‌اول یادش داد وکمی هم زورش کرد وگرنه محاله  بره سمت نماز 

کمی سختگیری هم بد نیست 

من وشوهرم نمازمیخونیم عمل هم میکنیم اما همین دیدگاه که تاهفت سالگی کاریش نداشته باشید نمیدونم بزارید خودش انتخاب کنه زورش نکنید سخت نگیرید توصیح ندید خودش به وقتش وگرنه زدنگه میشه رو کردیم که الان هیچ کدوم نه اعتقا دی دارن‌نه نماز میخونن بلکه مارو مسخره هم‌میکنن 

اما خواهر شوهرم یا خواهرهام انقدر سختگیری کردن که الان بچه هاشوک به زور پدرشونو میبرن مسجد نماز جماعت این ازما اونم از اونا 

چرا چون وقت عادت بچه به یک محیط یا یک عمل که ریشه بکنه تو ذاتش وعمق وجودش به زورهم که شده عادتش دادن به نماز بچه رو کاری کردن که با معنویات اروم گرفته لدت برده چشمشو تو گوشی باز نکرده تو اینیستا نرفته که ببینه غذا بخوره وگرنه نمیخوره بببینه درس بخونه وگرنه درس نمیخونه نمازهم که هیچ ادم دلش باید پاک باشه نتیجه اش میشه یک جوان بی اعتقاد 

حرفهای روانشناسهارو زیاد جدی نگیرید تجربه است که جواب میده قدیمها بچه  صدای اذانو میشنید ازترس مادر وپدر ازتو کوچه میومد نمازشو میخوند غلط میخوندیم مادربزرگم اخم میکرد الان مگه میشه به بچه گفت گوشیو بزار زمین 

بچه مگه بلده دعا کنه مگه بلده اصلا چیزی همش زندگی نباتی

تنها عامل برای من رفتار پدر و مادرم بود و بسپدرم نماز اول وقت می‌خوند ولی عین وسواسی‌ها بچه ده ساله ...

برعکس همون سختگیریها جواب داده تا منقلب شده وجودت وبه نتیجه رسیدی اگر زورهم نمیکرد اصلا متش نمیرفتی اون ابلیس بوده که تورو از نماز زده میکرده‌نه پدرت برو قدرشو بدون کار خوبی کرده درس خوندنم سخته معلم پرخاش هم بکنه سخت بگیره هم ادم زده‌میشه از درس ولی نتیجه میده

واقعا جهنمه، ما باز مشکل خشونت خانگی نداشتیم بمیرم که انقدر زجر می‌کشید😢 کاش سرش به سنگ بخوره آدم ب ...

عاقبتت به خیر باشه ان شاالله😄🌷🌷😍 

آره واقعا خشونت خانگی خیلی افتضاحه